Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok tanácsot, tippet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok tanácsot, tippet véleményt adni nekem? Többi lent

Figyelt kérdés

Nagyon belezúgtam,egy lányba,de van baratja akit ismerek.hogyan tudom elfelejteni,kitörölni az életemből?de közben a legjobb lány baratom ( volt).taszítsam,és kerüljem,éws ne segitsek neki addig amíg elnem múlik.Úgy érzem ennyire sose voltam szerelmes,senkibe,mint ebbe a lányba.

De a barátja meg nem foglalkozik vele,és én többet foglalkozok,törödök a lánnyal.A lány tudja,hogy szeretem.

2013. febr. 2. 21:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a válaszokat!
2013. febr. 2. 21:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Meg azt nem értem hogy egyik nap tök rendes meg minden másnap meg leolt hogy tök rosszul esik neki hogy oylat mondok hogy ln törődnék vele ezt sem értem.
2013. febr. 2. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem nő létemre az a véleményem, hogy ne taszítsd. Nekem is van egy kihűlt párkapcsolatom, és egy fiú úgy tudna tőle elszedni, ha nagyon kedves lenne velem, bmikor számíthatnék rá, így kialakul a bizalom, és egy idő után otthagynám a barátom és téged választanálak. Szóval szerintem rossz taktika, ha eltolod magadtól. Valamint az is rossz, ha rendszeresen pénzt adsz neki, mert könnyen kihasználhat. Olyan kapcsolatban meg nem vagytok szerintem, hogy választás elé állítsd, hogy vagy Te vagy a barátja...
2013. febr. 4. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Haver a csajt felejtsd el a fenébe, csak kihasznál, a 8#-as mondja jól, csak tartalék vagy neki, hagyd a francba még időbe. Amikor meg a vele való szerelem jut eszedbe, gondolj arra, hogy csak kihasznál!!!
2013. febr. 4. 15:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi,én is úgyérzem,hogy kihasznál.De most hanyagolom a csajt,aztan kiderül mi lesz,mert ez nem barátság már ami köztünk volt,az ezelötti pár hónapban.
2013. febr. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!