Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok tanácsot, tippet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok tanácsot, tippet véleményt adni nekem? Többi lent

Figyelt kérdés

Nagyon belezúgtam,egy lányba,de van baratja akit ismerek.hogyan tudom elfelejteni,kitörölni az életemből?de közben a legjobb lány baratom ( volt).taszítsam,és kerüljem,éws ne segitsek neki addig amíg elnem múlik.Úgy érzem ennyire sose voltam szerelmes,senkibe,mint ebbe a lányba.

De a barátja meg nem foglalkozik vele,és én többet foglalkozok,törödök a lánnyal.A lány tudja,hogy szeretem.

2013. febr. 2. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Rossz tanácsadó vagyok.
2013. febr. 2. 21:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Mást nem tudsz, mint várni. de ne a te válladon sírja ki magát. távolodj egy kicsit el, aztán ha szakítanak (mert fognak), akkor majd eljön a te időd.
2013. febr. 2. 21:06
 3/15 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen ne add fel, a kiszemelt lány előbb-utóbb rájön, hogy sokkal de sokkal jobb vagy a barátjánál, és többet foglalkozol vele! ehhez csak idő kell,semmi más :)
2013. febr. 2. 21:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudok tanácsot adni...:(
2013. febr. 2. 21:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Nköszi a tanácsokat,de most volt olyan hogy már pakolt hogy elköltözik,az anyukájához ami elég messze van.szóval nem tudom,de decemberben mondta hogy szeret,engem is,meg barátját is.Nem értem.
2013. febr. 2. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez lehet, hogy nem a legbecsületesebb, de úgy tudnád a nyulat kiugrasztani a bokorból, ha más lánynak udvarolnál. akkor hátha megijed, hogy elveszít.
2013. febr. 2. 21:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Decemberben már eljátszottam ezt és nem igen tetszett neki mondta hogy rosszul esett neki, de azóta változhattak benne az érzelmek.már 3*,4* volt olyan hogy neki állt pakolni.De tegnap si hívott hogy menjek buliba vele,de mondtam nincs kedvem és am meg rájött ez a dolog,hogy nem tetszik neki hogy törödnék vele meg szeretném.
2013. febr. 2. 21:21
 8/15 anonim ***** válasza:
hát az nem jó, hogy úgy tekint rád, mint egy "tartalékra". benne vagy a barátzónában. távolodj el tőle, ne hagyd, hogy ide-oda rángasson. Kérd meg, hogy szakítson vagy elveszít téged. ne hagyd magad hülyíteni, az nem szerelem.
2013. febr. 2. 21:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát ez nem az.A szerelem vakká tesz!!Már mennyi pénzt ráköltöttem, és még tartozik is.Pedig most is megkért hogy vigyem be hétfőn városba,mert fáj az egész karja.Akkor mondjam le és taszítsam?
2013. febr. 2. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
hát ezt már ne mond le, de azért ne legyél balek, a továbbiakban tarts távolságot.
2013. febr. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!