Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegség egyenlő őszinteség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegség egyenlő őszinteség? ("meleges" téma)

Figyelt kérdés

Tegnap este pár baráttal és barátnővel voltunk bulizni, de előtte felmentünk egyikőjükhöz (legyen "H") alkoholizálni, ahol ott volt "R" is, a fiú, aki tetszik nekem, és a lánybarátaink. "R" számomra plátói szerelem, mivel van barátnője már lassan 2 és fél éve, tehát nyilván heteró, ezért nem is szoktam beleélni magam a gondolatba, hogy bárcsak összejöhetnénk vagy hasonlók. DE, ezen a bulin is, és már volt pár hasonló eset korábban, vannak félreérthetőő jelek R-rel kapcsolatban. Most is ok nélkül rácsapott a fenekemre, aztán mikor kiálltam cigizni az egyik lánnyal("F") az erkélyre, kijött ő is és beállt közvetlenül a hátam mögé, hogy "Nem baj ha mögéd állok? :D"- közben vigyorogva. Természetesen mondtam neki, hogy álljon mellém, ne mögém, meg hát nem is maradt volna ott mert F is kint volt éppen. Aztán kicsit lerészegedtünk, pont annyira, hogy jól éreztük magunkat, de nem voltunk rosszul. Lent a szórakozóhelyen, megint cigizés közben, épp ezekről a "furcsa" szokásairól beszélgettünk 4-en (Én, R, F és H), mire dacosan válaszol, hogy: "Hát nem tehetek róla, hogy tetszel nekem". Én erre nem válaszoltam semmit, ahogy a többiek sem. Utána lassacskán vége volt a bulinak, mindenki hazament. Úgy tudom nagyon jó a kapcsolata a barátnőjével és suliban se nagyon szokta keresni külön a társaságomat, csak ha így többen együtt vagyunk, viszont engem ezek a félreérthető, furcsa jelei kikészítenek. Nem tudom, hogy lehet-e benne hajlam a fiúk felé vagy csak poénkodik velem?

A barátaim nem tudják rólam, hogy meleg vagyok.

És ugye a kérdés: részegek voltunk, de mindenki viszonylag normális állapotban volt, és ezt nem tudom eldönteni, hogy ez a kijelentése őszinte volt vagy csak poén ?...Bár minden viccnek a fele igaz.

Erről kérném ki a ti véleményeiteket, hogy ti hogyan látjátok ezt az egészet! Bunkók, homofóbok kíméljenek.

Előre köszi a válaszaitokat!

18/F

2013. febr. 2. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Nah történt azóta valami?
2013. febr. 8. 01:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Semmi extra...Ma láttam, hogy a facebookomat nézegeti, meg táncpróbán fogdosta a vállamat. Ennyi
2013. febr. 8. 14:12
 13/24 anonim válasza:
100%
Az is lehet, h kipróbálná fiúval, és benned lát lehetőséget, vagy biszex. Én sem értem az ilyeneket, és így eléggé szívat téged.
2013. febr. 14. 04:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom követi-e valaki azóta ezt a kérdést, de a napokban megtudtam, hogy szakítottak a barátnőjével. Eltelt 1 hónap, kicsit közelebb kerültem hozzá, jobban keresem a társaságát és ő is az enyémet. Tudtam, hogy nincs minden rendben a párkapcsolatában mostanában, és egyszer magától mondta el az egész dolgot, ami történik vele/velük, még csak meg sem kellett kérdeznem, tehát már szerintem kicsit bízik is bennem.

Egyébként más nem történt, de gondoltam leírom, mik zajlottak azóta.

2013. márc. 8. 15:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel csak "játszik" veled. Nekem is van egy barátnőm akivel smároltam is és állandóan szórakozok vele, pl. csapkodjuk egymás fenekét/combját hülyeségből de amúgy nem akar Tőlem semmit. Ez fáj, mert Én többet érzek iránta de inkább nem gondolok rá. Ez van.

De az is lehet, hogy tényleg tetszel neki! Vagy meg akarja próbálni, milyen egy fiúval. Szerintem a legjobb mód arra hogy kiderítsd az az hogy egyszer megpróbálsz kikezdeni vele, hátha viszonozza. Amúgy nagyon szorítok nektek, majd mesélj még hogy álltok. :) /14 éves biszex csaj/

2013. márc. 8. 17:05
 16/24 anonim ***** válasza:

nem mered neki elmondani hogy meleg vagy?

mert ezt így mi most nem tudjuk megmondani neked hogy biztos meleg a haverod...lehet h azért tesz ilyen megjegyzéseket, de simán lehet csak poén is.

20/L

2013. márc. 8. 21:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen egy barátnőmmel, akinek pasija volt. Sokszor kérdezett furi dolgokat, hogy miben alszok... szóval ilyen pikáns dolgokat, és tudtam, hogy biszex, vagyis elvileg, de mint kiderült, nem volt szerelmes belém. Hogy mit akart ezekkel tőlem (talán csak Azt), máig nem tudom. :(

Én is drukkolok neked. ;)

L

2013. márc. 11. 19:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Istenem, én már nem tudok rajta kiigazodni. Nemrég volt 2 házibuli is. Az egyik nála volt, itt, amikor már megint illuminált állapotban voltunk, elkezdtünk, nem is tudom judozni vagy hasonló, aztán belenyalt a fülembe, mögöttem táncolt, stb. Megint megismétlődtek amik szoktak. Persze ilyenkor mindig tök boldog vagyok, hogy akkor talán mégis van valami, de ezek után nem történik semmi sem. A másik buli most volt egy hete, itt megint "verekedtünk", ami abból állt konkrétan hogy folyamatosan felemelt engem, aztán itt is belenyalt a fülembe plusz beleharapott a nyakamba, a seggem meg még mindig a tenyerének a célpontja maradt, meg ilyeneket mondott amikor az egyik lánnyal táncoltam ő utána, hogy "lecserélsz engem? :("...az a baj hogy ezek a dolgok csak akkor történnek amikor be vagyunk b*szva, józanul egyikünk se így viselkedik...ezért nem tudom hogy most mi van akkor. Ja, meg megtudtam, hogy ha egy városban tanulnánk tovább (ami így lesz mert mindketten Pestre akarunk menni), akkor szívesen lakna velem egy albérletben. Na reagáljatok erre valamit, mert én már teljesen kikészültem, 0-24 ezen kattog az agyam, közben ott az érettségi is...meg úgy az egész helyzet kezd kínossá válni számomra.
2013. márc. 29. 00:09
 19/24 A kérdező kommentje:
Más részről meg félek, hogy egyre jobban belészeretek...(:
2013. márc. 29. 00:12
 20/24 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy vonzódik hozzád, és előbb-utóbb beismeri. Addig próbálj ne a fellegekbe szállni, míg nem derül ki valami lényeges, ami biztosít, hogy vonzódik hozzád, és nem csak ittasan nyomul. Puhatolózás nem megy? Még egyedül van?

17-es L

2013. márc. 29. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!