Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már veletek ilyesmi? (Ex-téma)
Szakítottatok valakivel, majd újra beszélgetni kezdtetek, mert nem haragudtatok rá, sőt, még határozottan vonzódtatok az illetőhöz szexuálisan is.
Volt már, hogy meglepett azzal, hogy milyen jó vele megint beszélgetni, találkozni? Csak barátilag kezeltétek, ha esetleg előfordult ilyen, vagy volt, hogy fellobbantak bennetek újra az érzelmek?
Nekem volt. Majd egy évre rá, hogy szakítottunk (több mint 5 éves kapcsolat volt), találkoztunk, nem is tudom miért, ültünk az autóban, és nagyon jót beszélgettünk. Akkor már volt egy másik barátnőm, pár hónapja, neki ha jól tudom nem volt senkije éppen. Volt bennem valami furcsa, de nem fogtam fel akkor, hogy mi az, mert ott volt az új kapcsolat rózsaszín köde előttem. Aztán később jöttem rá, amikor már késő volt, hogy "te nagyon hülye, itt lett volna az esélyed mindent helyre hozni", de sajnos utólag okos az ember.
Tanuljatok ebből.
Huhh, én azt hittem egyből le fognak hurrogni a kérdésért =)
1-es: az jó, ha nem vagy haragtartó, sose értettem az ellenségeskedést, ha egy pár szétmegy. A vonzalmat sikerült teljesen elnyomnod magadban?
2-es: igen, sokszor az ember utólag jön rá, mit kellett volna tennie/cselekednie. Neked most már biztosan késő? Nem beszélgettek még?
Amiért én kérdeztem: exemmel újra beszélgetni kezdtünk pár hete, az utóbbi másfél hétben már minden nap, van, hogy reggel 8-tól este 10-ig (neten, nyilván). Én még nem vagyok túl rajta teljesen, ő nem tudom. Mikor megmondtam neki, hogy én még nem vagyok teljesen túl a dolgon, úgyhogy inkább nem beszélnék vele, valahogy úgy alakult a dolog, hogy elkezdtünk találkozgatni, és minden, de tényleg minden kísértetiesen olyan, mint mikor összejöttünk. Ugyanaz a hangulat, ugyanaz az összhang, elkezdett előre szólni, hogy mikor hova megy, és kikkel (holott semmi közöm hozzá, nem is kérdezem), ugyanúgy udvarol. Kaját készít nekem, filmet tölt le, hogy közösen megnézzük, bókol... Nem igazán értem. Határozottabb embernek ismerem, mint aki visszatáncolna egy kapcsolatba. És mielőtt bárki azt hinné, nem, nem fekszünk le egymással, de érezhetően nem barátiak a találkozók.
(huszonévesek vagyunk)
2-es vagyok
Esélytelen már a dolog. Jelenleg majdnem 7 éve hogy szétmentünk, neki már férje, gyereke van.
Szóval az egyetlen esélyt elrontottam, mert (közhely, de igaz) nem láttam a fától az erdőt. Ennyi.
Nem mondom, hogy túltettem magam rajta, de elvagyok.
Egy biztos, ott csesztem el az életemet, hogy vele szakítottam.
én mindig úgy szakítok, hogy már ez a második út is le van zárva.
tehát a szakítások utáni kibékülések ördögi körének is vége lesz egyszer. na akkor mondom én azt, hogy szabad vagyok és igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!