Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívhatok egy lányt valahová - kávézó, ilyesmi- (régen nem látott ismerős, tehát nincs hátsó szándékom), ha van barátja?
Figyelt kérdés
Ez mennyire tolerálható dolog?2013. jan. 14. 02:35
1/8 anonim válasza:
Persze, miért ne hívhatnád el? Ha nem akarsz tőle semmit akkor no problem..
2/8 anonim válasza:
Persze, én is szoktam beszélgetni ilyen helyeken 1 lánnyal akinek van barátja. Semmi extra igényem nincs, működik a dolog. Sőt, a barátját is ismerem. Szóval mindketten a barátaim. Ez lehet, hogy furán hangzik, de nem kell mindig a szexre gondolni :D
22/F
4/8 anonim válasza:
Persze.
Bár nekem az előző barátom cseppet sem tolerálta az ilyesmit, akivel most együtt vagyok, szerencsére nem ilyen betegesen féltékeny.
5/8 anonim válasza:
Én ezt tőle kérdezném meg. Baja neki származhat belőle, ha egyáltalán.........
6/8 anonim válasza:
Persze! Ki nem sz.... le hogy van barátja! Aztán meg lehet hogy épp ideje szakítaniuk...
7/8 anonim válasza:
Persze, szerintem egész nyugodtan.
8/8 anonim válasza:
Ha betegesen féltékeny párja van, akkor nem fog elmenni, de rá lehet kérdezni. Nekem is van barátnőm, de szoktam találkozni régi lány ismerőseimmel és nekik is van párjuk, férjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!