Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan reagálnátok, ha egy ismerős anyuka ilyesmit mondana nektek (illetve hogyan értelmeznétek a dolgot)?

Figyelt kérdés
Ma összefutottam a család egyik ismerősével, egy nővel, néha szoktunk beszélgetni, távolról még rokon is anyukámmal. Megkérdezte, hogy "van már menyasszonyod?". Mondtam, hogy "szerencsére nincs". Kérdezte, hogy "miért szerencsére?", majd megjegyezte, hogy "akkor majd én küldök neked egyet", később pedig "bedobta", hogy a lánya megint szingli. (Egyébként a csaj is és én is 20 fölött vagyunk, bár én őt annyira nem ismerem, vagy kétszer futólag találkoztunk.) Kicsit kínos volt a szituáció, mert úgy éreztem, hogy "rám akarja tukmálni" a lányát, vagy legalábbis kissé "kerítőnői" szerepet játszik. Fiúk, ti hogyan reagáltatok volna erre a dologra? Szerintetek csak én gondolom rosszul, hogy "ajánlotta" nekem a lányát a nő, vagy tényleg lehetett ilyesmi a háttérben?
2012. nov. 9. 19:30
 1/8 TOMAtm ***** válasza:
simán...anyám is mindig próbált nekem 'rendes' barátnőt szerezni a könyvelőirodából...dehát házitehenekre nem lövünk :) (tudom h nyúl,de az nem adná vissza az irodás csajok méretét)
2012. nov. 9. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem viccesen mondta,akkor igen,szimpi vagy neki,és el tudna képzelni a lánya mellett.Randizz vele egyett,aztán ha nem jön be akkor pattintás,és megmondod,hogy nem illetek össze,nincs közös téma,nem tettszett,azt ennyi.
2012. nov. 9. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:

örülj neki :D az anyós már tuti kedvelne

én bepróbálkoznék ha jó a csaj :D

ha nem is a menyasszonyod de egy kaland lehetne :D

2012. nov. 9. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:

hát géne a fejem.

egyébként utállom amikor ilyen lazán beszélnek nekem az érzéseimről.

2012. nov. 9. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak nekem tünt fel az, hogy "távolról még rokona is anyukámnak"?!

Ennek a nőnek a lánya a rokonod, nehogymár összejöjjetek!

2012. nov. 9. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonló szitum, össze is jöttem a csajjal, mikor szakítottunk, az anyukája szólt, hogy azért még hozzá járhatok. Utána még jó ideig jártam az ágyába...

Érted, Neki vagy Te szimpatikus, csak lehet fél, és így akar magához közelebb intézni... Vágj bele!

2012. nov. 9. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös, tudod te, hogy mit jelent a "távoli rokon"? Úgy látom, hogy nem.

Nem tudom, hogy mennyire mondta viccesen, nyilván nem olyan komolyan mondta, hogy "ott a lányom, járhatnátok", de volt benne pici "humorosság", ilyen "összekacsintós" érzés.

Egyébként az egy dolog, hogy az "anyósjelölt" mit gondol, de ez általában nem szokott sikeres lenni, jártam már így, amikor azt hittem, hogy bejövök egy csajnak, de utána kiderült, hogy valószínűleg csak az anyja próbált "kombinálni", vagy nem tudom.

A csaj meg valószínűleg azt se tudja, hogy ki is vagyok, mondom, max. kétszer ha találkoztunk futólag, szóval kétlem, hogy neki szimpatikus lennék. Tudtommal Pesten él (mi meg nem, hanem az ország másik végében), de az anyja annyit mondott, hogy most jön majd haza. Hogy végleg hazaköltözik, azt nem hinném, így meg gáz lenne. Nem ismerem a csajt, de pl. az anyja elmondása alapján inkább pörgősebb típus, én meg nem, és valószínűleg nem is illenénk össze.

Szóval úgy gondolom, hogy inkább csak "poénnak" szánta az anyja, illetve max. neki vagyok rokonszenves, nem a csajnak.

2012. nov. 9. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért a helyedbe találkoznék vele legalább egyszer! Ki tudja,lehet életed lehetőségét szalasztod el.Próbát megér.
2012. nov. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!