Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik testalkat tetszik jobban?
1) Izmosabb,erős,széles vállú,de van rajta egy kis felesleg(nem kövér,max.5-10 kg. a plusz)
2)Vékony,szálkás,de gyengécske,vékony karú,csapottabb vállú.(viszont az a kevés izom ami rajta van,az jól látszik)
Melyiket választanátok?
Csak ez a 2 lehetőség van!
Tudom,hogy hülye kérdés,és nem ettől függ,csak kíváncsi vagyok:)
Ez igaz, én sem szeretem a szájkaratét...:D
De mikor azt mondja nekem valaki, hogy üt a bokszoló és te elkapod a kezét, kiráz a hideg....:)
Esti zárásnak nézd meg pl. 1:27-él hogy jár az öreg Iron Mike-nak a keze, pedig ő a lassú szupernehéz súly uyge....:)
Veled jól el tudnék beszélgetni. :D Érdekes dolgokat írsz a bokszról (csak én már fáradt vagyok kicsit), vannak hasonló barátaim. :)) Sok bokszról szóló filmet láttam, tetszenek, mint általában a harc témájúak. Persze, az igényesebbekre gondolok.
Köszönöm a videót, nézem. :)
Az jó, van film a Klitschko tesókról (fent van ncore-on, de németül, magyar felírattal), vagy igaz történet a Fighter c. film is! Habár ott a bokszjelenetek eléggé gagyik...:)
A Warior viszont baromi jó film! (ahbár nem bokszos, hanem ketrecharcos) De jó a sztori és a harcjelenetek is eredetiek!
Én se vgyok közömbös a harcművészetek terén:)
Érdekes volt elolvasni a beszélgetést.
Végre egy kulturált vita,nem pedig a szokott gyk-s fröcsögés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!