Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-nők tetszik ez a testalkat? Ez férfias? (képpel)
kis különbség azért van a kettő között...
kort írjatok. köszönöm a válaszokat :)
Nem szeretem az izmos pasikat. Sem az alkatuk, sem a fejük nem tetszik.
28N
Gerard Butler bejövős, bár lehetne egy kicsit barnább, valahogy a hófehér pasik nem vonzanak, de nagyon sármos és szép a szeme. A testalkata abszolút bejön. Nálam ez a szint az ami elfogadható, úgy értem tetszenek a kicsit erősebb testalkatú pasik, akik magasak, széles vállúak, izmosak, de azért nem testépítők, viszont sem a vékony sem a duci pasik nem jönnek be. Ő olyan pont jó átmenet, nagydarab, de erős, viszont nem kövér, nincs pocakja. Persze most erről a képről beszéltem, mert láttam már róla sokkal fittebb állapotú képet is, ami jobban bejött volna, de ez is jó.
Hugh Jackman is tetszik, de ő ezen a képen valahogy túl szőrös és túl fehér egyszerre, szal most ezen a képen nem.
Gerard Butler semmilyen szinten nem jön be, olyan kerek
fejű, csak éppen lefogyott, a testalkata is azt mutatja, hogy zsírosodásra hajlamos.
Hugh Jackman viszont tényleg jó pasi, tetszik, hogy van rajta szőr is, nem az a csupasz csiga, mint ami már évtizedek óta divat.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!