Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik testalkat tetszik jobban?
1) Izmosabb,erős,széles vállú,de van rajta egy kis felesleg(nem kövér,max.5-10 kg. a plusz)
2)Vékony,szálkás,de gyengécske,vékony karú,csapottabb vállú.(viszont az a kevés izom ami rajta van,az jól látszik)
Melyiket választanátok?
Csak ez a 2 lehetőség van!
Tudom,hogy hülye kérdés,és nem ettől függ,csak kíváncsi vagyok:)
És ha netán az a nagydarab izomember is küzdősportol,akkor mi van?:D
Najó nem,elismerésem a sportteljesítményedhez:)
De nekem ez akkor is nagyon furcsa,hogy a kapcsolatban a nő az izmosabb,erősebb.
Bocsi.
A nagy izom a küzdősportban nem az esztétika miatt lehet pozitív, vagy negatív legények!
Tök mindegy, milyen izomzatod van, ha nem laza és ruganyos! Különben tolod az ütést, merev a rugás....
És ilyet ne mondj, hogy ha izmos, ha nem, megvered! Sok éve bokszolok és eléggé vaskos alkatom van (90kg/186cm és kevés felesleg), de egy 120-130kilós izomember engem is meg tud lepni, mert el tud túrni és így elveszítem az egyensúlyom....
Úgy fogalmaznék, egyértelműen én "harcolok" jobban így is, úgy is. Aki nálam jobb, az jó eséllyel vagy nagyon-nagyon izmos- tehát hasonlóan izmost kellene választanom, hogy legyőzze, de ahhoz meg képtelen lennék vonzódni. :)
Vagy valami szuper-harcművész, úgy szintén vagy valami szuper harcművészet kellene találnom a legyőzéséhez, vagy túl izmos fickót (de ezt még ragozom majd).
Magamnál jobb harcművészt nem igazán akarok, mert akkor miért igyekeztem ennyit? Lehet hasonlóan jó, de sokkal jobb inkább ne (bár kétségkívül segíthetnénk egymás fejlődését- de ha így áll a helyzet, azonnal "edzőtárs" kategóriába kerül és nem vonzódom hozzá).
Akik mesterek, itt, ők már általában idősebbek is. Nekem a fiatalok tetszenek. :)
Túl izmos ember egyébként nem is lehet jó harcművész, egy bizonyos pont után lelassítja... (például testépítő alkathoz közel).
14. Nagyjából egyetértek, de bárhogy is megverne egy 100 valahány kilós izomember, inkább ki sem mozdulnék többet a házból, minthogy hasonló alkatúval járjak. Egyszerűen képtelen lennék mit kezdeni vele.
Amit a ruganyosságról írsz, nagyon igaz.
De a boksz és harcművészet kicsit más ebben. Mi gyakran hárítunk, gyenge pontokat keresünk, stb.
Te lány vagy?
A mai világban ez már nem egyértelmű,ugye:)
És egy magas,meglehetősen izmos,több éves harcművészeti tapasztalattal rendelkező férfihez mit szólnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!