Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik testalkat tetszik jobban?
1) Izmosabb,erős,széles vállú,de van rajta egy kis felesleg(nem kövér,max.5-10 kg. a plusz)
2)Vékony,szálkás,de gyengécske,vékony karú,csapottabb vállú.(viszont az a kevés izom ami rajta van,az jól látszik)
Melyiket választanátok?
Csak ez a 2 lehetőség van!
Tudom,hogy hülye kérdés,és nem ettől függ,csak kíváncsi vagyok:)
Nekem mindkettő tipus bejön:DD Az 1-esnél tőlem 20kg+ is lehet:DD
Sajnálom nem tudok választani:DD
Kizárásos alapon a 2. Bár volt, hogy enyhén(!) mackós tetszett, de ő sem volt izmos.
A legjobb a kettő ötvözete, vékony, keskeny derék, keskeny csípő, de van egy kissé szélesedő váll. A kar abszolút nem érdekel, nádszálvékony is lehet akár. A kissé széles váll azért jó, mert fiúsabbá teszi az alakot, még vékonyabbnak tűnik a derék, keskenyebbnek a csípő.
Sajnos csak ez a kettő van:)
Tényleg nem fontos a kar?
Nem kell egy pasinak erősnek lennie?
inkább az 1.... de ahogy te is mondtad, nem csak ettől függ, hogy ki tetszik, tetszett már vékony srác is :)
21/L
Nekem az elso, de a masodik is lehet helyes:-)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!