Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik testalkat tetszik jobban?
1) Izmosabb,erős,széles vállú,de van rajta egy kis felesleg(nem kövér,max.5-10 kg. a plusz)
2)Vékony,szálkás,de gyengécske,vékony karú,csapottabb vállú.(viszont az a kevés izom ami rajta van,az jól látszik)
Melyiket választanátok?
Csak ez a 2 lehetőség van!
Tudom,hogy hülye kérdés,és nem ettől függ,csak kíváncsi vagyok:)
"És egy magas,meglehetősen izmos,több éves harcművészeti tapasztalattal rendelkező férfihez mit szólnál?"
Azt, hogy számomra nem esztétikus az izomzat miatt.
Inkább amolyan apuka-mester figura, sokkal idősebb nálam (a velem egykorúak vagy a fiatalabbak vonzanak).
A harcművészeti tapasztalata által esetleg tanulni tudnék tőle, de mint férfi nem vonzana.
Nem idős:)
Talán annyi mint te.
De hogy ennyire taszít az izomzat...:D
De sebaj,érdekes egy ilyen felfogást megiskerni:)
És ettől még "férfinak" látod a pasidat? Tudván hogy puszta kézzel kinyírhatod?:)
A boksz is harcművészet és minden harcművészetben az anatómiailag tökéletes kiütési, fájdalomra alkalmas pontot keressük! Ez a boksznál az áll és a szegcsontra mért ütés jellemzően, de hatásos lehet az orr is! (hétfőn meccs közben el is törött a drága és így buktam a térségi versenyeket, mert három hónapig elfelejthetem a ringet):(
Továbbá minden közdősport arról szól, hogy a másik hibáját kihasználd....
Ettől nem is kell félned, mert szeretem a vagány csajokat, de a küzdősport az legyen a harcos férfiak sportja! Nálunk is van egy lány, aki ügyes és gyorsm erőseket üt, de nem merek odacsapni, nem lehet vele úgy kesztyűzni! Nektek ott van érzékeny pontként pl. a mellettek és akarva, akaratlanul testütésnél fájdalmat okozok egy nőnek! Edzésen nem az a célom, hogy fájjon neki. Az pedig, hogy ki mióta jár az furcsa kérdés! Egyszer lejött egy srác és pontkesztyűztette a mester. Első alkalommal olyan laza és pontosatt ütött, hogy a mester is csak bámult! A gyerek 1hónap után nem járt, pedig nagyon sokra vihette volna!
De pl. szeretek motorozni és bejönnek azok a lányok, akik szeretik a motort, motorozást és nem riadnak vissza a szabadidős sporttól (mondjuk squash) :) Legyen normális és öltözködjön visszafogottan, de csinosan. Értelmes dolgokról is lehessen beszélni vele......, nem folytatom, mert meg leszek dorgálva, hogy nagyok az igényeim! :))))
Az izom főleg azért vonzó a nőknek, már akiknek, mert védelmet látnak benne.
Nekem nincs erre szükségem, gyerek korom óta űzöm ezt, így ki sem fejlődött az izom iránti vonzalmam. Nem látom esztétikusnak, ezt írtam. Valamennyi, ami feszességet jelent, természetesen jöhet, de te azt még nem hiszem, hogy "izomnak" neveznéd. Az "izomtömeg" ami taszít, én azt "csak" húsnak látom. Nyilván, mert nincs rá szükségem egy férfin.
Természetes, hogy maximálisan férfinek látom, mivel nekem nem az izom, az erő jelenti a férfit.
A boxal kapcsolatban egyetértünk. De engem az a srác sem vonz, aki "szétvereti" az arcát. Főleg, ha egy helyes arcról van szó! :)
"Ettől nem is kell félned, mert szeretem a vagány csajokat, de a küzdősport az legyen a harcos férfiak sportja!"
Az élet eldönti, kié legyen és hogyan. :)
Nem értünk ebben egyet, de nem zavar a véleményed.
Félni nem félek.
"Nálunk is van egy lány, aki ügyes és gyorsm erőseket üt, de nem merek odacsapni, nem lehet vele úgy kesztyűzni! Nektek ott van érzékeny pontként pl. a mellettek és akarva, akaratlanul testütésnél fájdalmat okozok egy nőnek!"
Kb. 8 éves korom óta tudok hárítani minden oda irányuló ütést. Akkor még nem volt mellem. Csak mondták, hogy erre figyeljek. A fiúknak a herékre kellett- pont olyan érzékeny rúgásra, ütésre. :)
"Edzésen nem az a célom, hogy fájjon neki."
Nekem sem, sőt, csak hatástalanítani, lefogni szoktam. Jobb is szeretem. Éles támadásban is csak lefogtam a támadót.
"Az pedig, hogy ki mióta jár az furcsa kérdés! Egyszer lejött egy srác és pontkesztyűztette a mester. Első alkalommal olyan laza és pontosatt ütött, hogy a mester is csak bámult! A gyerek 1hónap után nem járt, pedig nagyon sokra vihette volna!
De pl. szeretek motorozni és bejönnek azok a lányok, akik szeretik a motort, motorozást és nem riadnak vissza a szabadidős sporttól (mondjuk squash) :)"
Régen akartam motort venni, de elmaradt. :)
"Legyen normális és öltözködjön visszafogottan, de csinosan. Értelmes dolgokról is lehessen beszélni vele......, nem folytatom, mert meg leszek dorgálva, hogy nagyok az igényeim! :))))"
Nem nagyok, sok sikert. Remélem találsz ilyet. :)
Más küzdősportot űzöl, ebben biztos vagyok, mert nálunk nincs fogás! Igazából neked biztosan mást tanítottak, de egy képzett bokszoló kezét nem lehet megfogni...., jó lehet mondjuk véletlenül valahogy elkapod a balomat, de cserébe kapsz is egy jobb egyenest, vagy horgot, ha jó közel vagy felütést kb. fél másodperc alatt! A mesterem fiatal korában dzsúdózott és azt mondta, hogy azért kezdett bokszolni, mert elege lett, hogy a bokszolók mindíg megverték....(és nem egy nyámnyila emberről van szó, nagyon jónevű edző, aki profi bokszkariert futott be)
Nem szétveretem magam, ez nem erről szól! Amikor lementem, akkor jól tudtam, hogy ez benne van a pakliban! Azt sajnálom, ha ilyen képet kaptál rólam. Én csak szeretem űzni ezt a sportot és nem hagyom abba az orrtörésem és a bordarepedések, törések ellenére sem! Ennek ellenére egy mérnök ember vagyok, leszek.(poén lesz törött orral átvenni a diplomám):)))))) Szóval nem kevéjkedésből, vagy arcoskodásból választottam ezt a sportot! Tetszett a mozgásforma és mikor ringben vagyok játékosan akarom felfogni az egészet! Most sajnos a másik sráccal egyszerre ütöttünk és beledőltünk egymás ütésébe! Nekem eltörött az orrom, neki nem, pedig az edzősm szerint én kisebbet kaptam! Nem volt szerencsém és kész, sajnos ez ilyen! De ha attól félnék, hogy mikor esik a fejemre a zongora, vagy hogy mikor csúszok el, akkor nem motoroznék, sportolnék....., akkor meg csak unalmas lenne az élet! Csak a suli, meg a munka....
Meg az igazat megvallva eléggé béna vagyok a csajoknál és valamivel csak le kell kötnöm magam, erre pedig nekem nagyon jó a boksz! :)
Nem, közel sem dzsúdó. :)
Aranyos, ahogy így véded a bokszot. Szeretem én is. :)
A többi alapján pedig jó fej vagy. Az arc szétverését a drasztikus esetekre írtam.
Arról nem nyitok vitát, ki győzné le a másikat- többek között azt a "fegyelmet" is megtanultam a harcművészet során, hogy ezt nem szavakban kell eldönteni. :)
És még így záróban hozzá teszem, hogy furcsa mód a bokszban vannak eléggé izmos alkatú emberek pl.: Tyson, Holyfield, Bird (ő anno pont izomfelszedéssel ugrott a szupernehéz súlyba)...., akik azért eléggé lazák és gyorsakat ütnek! Habár tény, ez inkább a nehéz, szupernehézsúlyban jellemző!
De mondjuk Tyson akkor is Tyson, kicsi és nagy darab, de gyors, mint a nyavaja és baromi kellemetlen a stílusa is pluszba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!