Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pixi3 kérdése:
Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltál?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 22:21
21/25 anonim válasza:
levertem a kidobókat egy helyi diszkóban, amikor a tulaj meglátta hogy mi történik azonnal odajött és megkérdezte ki vagyok, elmondtam hogy nemrég jöttem haza egy karate vb-ről, és az emberei nem akartak beengedni, erre ő, akkor talán jegyet kellene venni, jah ez eszembe sem jutott, megvettem majd a pultnál várt egy csomó pia a ház számlájára hogy többször ilyen ne legyen!
22/25 anonim válasza:
Odamentem két fazonhoz, hogy adjanak kaját, mert éhes vagyok, és amikor kiderült, hogy orosz üzletemberek, akik sosem jártak Budapesten, elkezdtem nekik rögtönzött városnézést tartani, megmutattam nekik a Lánchidat, a bazilikát meg a Gödröt, aztán elvittem őket valami talponállóba, hogy igyanak ők is.
23/25 anonim válasza:
16 voltam és buliban hátra vittem egy 40 es nőt akit lesz*pattam és megdug*tam aztán mondtam neki hogy szop*jon le megint és elsültem pont a szájába ment az anyag hát nem tetszett neki :-)
24/25 anonim válasza:
Kidobtam unokatesómat az ablakon. Szerencsére nen lett baja mert az elsõn van a szobája és viszonylag puhára esett.
25/25 anonim válasza:
Fordítva raktam be a szinguláris magvú parciális integro-differenciálcsapágy a Simsonomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!