Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pixi3 kérdése:

Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltál?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 22:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Elestem a Körúton a Lehel útnál a soksávos úton és nem bírtam felkelni a nevetésetől. (Szerencsére éjszaka)
2013. jan. 31. 22:31
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Meglovagoltam egy köztéri bronzszobor-együttes őzikéjét, és közben ordítottam.

Eltévedtem az erdőben, másik megyében kötöttem ki.

Feltúráztunk részegen Bánkútra egy este, minden felszerelés nélkül, aztán a hajnali hidegben hívtam egy barátomat, hogy jöjjön értünk autóval, mert megfagyunk. Október volt.

Stb.

Hála Istennek ez a korszak csak rövid ideig tartott.

2013. jan. 31. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Egy iskolai táboron történt egy este, hogy az egyik haverom berúgott, és én elvittem sétálni, (természetesen bennem is volt elég pia.)

Mikor jöttünk hazafele, ő az egyik házról azt mondta, hogy oda kell menjünk, de az ajtót zárva találtuk, ezért úgy döntöttünk, hogy átmásszuk a keritést.

Én simán átmásztam, de haverom valamit elszámított, és pofára eset a másik oldalon.

Ez még nem minden. Nyílt a ház ajtaja, és kijön egy marcona alak, puskával a kezében. Itt már kezdtem gondolni, hogy rossz helyre mentünk be, majdnem beszartam. A haverom meg teljesen nyugodtan megkérdezte, hogy hol van az a ház, ahol letáboroztunk, a válasz az volt, hogy a szomszédban.

Haverom már indult, hogy megint megmássza a kerítést, de szerencsénkre a háztulaj kinyitotta az kaput.

2013. jan. 31. 22:33
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Hát nekem az volt a legdurvább mikor az égvilágon semmire nem emlékeztem az estéből...
2013. jan. 31. 22:37
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

leszoptam a haveromat! 23/F

így névtelenül vállalom amúgy nem :S

16/25 anonim ***** válasza:
29%
megdug*am a kutyám:/
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
beleültem egy sörösüvegbe L
2013. jan. 31. 22:39
 18/25 anonim ***** válasza:

Sosem voltam részeg.

FUCK YEAH I WIN

2013. jan. 31. 22:43
 19/25 anonim ***** válasza:

12-es! Ez volt az a köztéri szobor?

[link]

2013. jan. 31. 22:48
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
lesmároltam egy bányarémet
2013. jan. 31. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!