Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányok miért sirnak, hogy nem kellenek senkinek?
"hát én örülnék ha nem zavarna, hogy mindenki más végigkefélte a fiatal éveit csak én nem. De hát sajnos nem tudta elkerülni a figyelmem."
Bárki végigkefélheti a fiatal éveit.Lemész egy szórakozó helyre és 1 éjszakára bármikor tudsz szerezni lotyót.Ismerőseimnek szokott sikerülni,pedig egyikük sem egy Adonisz.Szóval ennyit erről.Ne másokat hibáztass azért,mert nem volt elég vér a pucádban,hogy megdugj mindenféle jött mentet!Hozzáteszem,hogy aki normális az nem fekszik össze akárkivel.
"Bárki végigkefélheti a fiatal éveit.Lemész egy szórakozó helyre és 1 éjszakára bármikor tudsz szerezni lotyót."
nekem nem sikerült. Kb minden alkalommal smároltam lányokkal, amikor lementem bulizni, de haza dugni egyik se jött, pedig nagyon rajta voltam a témán. Randizni se akartak jönni késöbb, még azok se akikhez eleve ugy álltam, hogy majd randizni szeretnék velük. Sikerült felszedni nöket 1-1 dugásra, de általában nagyon alja nőkről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!