Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes lányok miért sirnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányok miért sirnak, hogy nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
Miközben elég sok fiunak kellenének, csak épp azok átlag, szürke fiuk, akik amugy lehet hogy külsőleg teljesen vállalhatóak, csak ugye ez nem elég még az átlag lányoknak sem.
2013. jan. 27. 17:09
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Ez lenne a szerelem neked? :D

Amúgy a mostani "CSAJOD" szerintem nem szereted, ha azon jár az eszed, hogy miért nem kefélhetted végig a fiatal éveidet.

Amúgy hiába mentegeted magad, a helyesírásod akkor is botrány, akinek nincs küzdelme a magyar nyelvvel, annak odafigyelés nélkül is megy az írás. Persze neten szinte mindenki elereszti magát egy picit, de más néhány apróbb hibát ejteni, meg bizonyos szabályokat elnagyolni, és más 3 vonásos ocsmány hibákkal telezsúfolni egy pár soros szöveget. Te pedig sajnos az utóbbit csinálod.

A másik meg az, hogy nem csak a helyesírásoddal, hanem a fogalmazásod, szóhasználatod igényességével is gondok akadnak. Sok lánynál már ez is kizáró ok, főleg ha élőben is hasonlóan fejezed ki magad.

2013. jan. 27. 19:27
 42/53 anonim ***** válasza:
Atyaég, te nem tudod kicsit sem, hogy mi a szerelem. :D A környékén sem voltál még, drágaság!
2013. jan. 27. 19:28
 43/53 A kérdező kommentje:

pongyolán fogalmazok, de nem érdekel...föleg hogy nekem sok itt leirt gondolat évek alatt berögzült reflexes dolog már.

voltam szerelmes máskülönben, csak épp a csaj lelépett külföldre :( Nagy öröm elhet, ha valaki minden csajába szerelmes, de szerintem a fiuk nagy része nem igy müködik...

2013. jan. 27. 19:30
 44/53 anonim ***** válasza:
De miért jössz össze olyannal, akibe nem szeretsz bele?
2013. jan. 27. 19:31
 45/53 A kérdező kommentje:
te meg nem tudod milyen lehetöségei vannak az embernek, ha nem nzé ki jól...következésképpen el sem tudod képzelni, és csak ugatsz egy olyan világból, ahol nem kell annyit szopnod. MAjd ha te is eltöltenéd a fiatal éveidet a huspiac keritésén kivül, akkor megtudnád, hogy milyen az igazi szenvedés.
2013. jan. 27. 19:31
 46/53 anonim ***** válasza:

"MAjd ha te is eltöltenéd a fiatal éveidet a huspiac keritésén kivül, akkor megtudnád, hogy milyen az igazi szenvedés."

Én tudom, haver...

De ez van ezt kell szeretni a gentikát nem lehet módosítani, hacsak nem Te vagy Génmaipulátor a NSTM-ből

2013. jan. 27. 19:33
 47/53 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy amint szerelmes lennék valakibe, akkor rögtön papucs lennék, és a lány hisztijeit nem tudnám rendesen kezelni, mert nem mernék neki visszaszolni még akkor sem, ha nekem van igazam és ő bonyolitott be impulziv nőies hülyeségei miatt (mert valljuk be a nők viselkedése impulziv)
2013. jan. 27. 19:33
 48/53 anonim ***** válasza:

Édes, imádott kis virágszál kérdező!

Először is, nem igazán szenvedtél te még az életben, ha ezt nevezed szenvedésnek, és ez komolyan ilyen központi kérdés neked.

Másodszor, magadnak cseszed el a dolgokat, ha a párkeresés te húspiacnak fogod fel.

Harmadszor pedig, te semmit nem tudsz az én életemről. Többször is voltam nagyon szerelmes, és eddig az összes vagy reménytelen volt, vagy sz*rul végződött. Tizenévesen (15 évesen kezdtek el érdekelni a fiúk, és kb. 19 éves koromig nem volt barátom) pedig egész konkrétan senkim nem volt. Néhány átverős kavarás, és jópár év vaskos szerelmi bánat jutott nekem. Mégsem picsogok, mint egy fürdős k*rva, hanem megtanultam azóta már NŐként viselkedni, hinni magamban, és normálisan szelektálni. Neked is fel kéne nőni, és FÉRFIként viselkedni.

2013. jan. 27. 19:39
 49/53 A kérdező kommentje:
valószniüleg ha 15 éves koromban már észrevesznek a lányok akk nem itt tartok
2013. jan. 27. 19:46
 50/53 anonim ***** válasza:

Mert hol tartasz?! Nem arra verted magad, hogy van "CSAJOD"?!

Akkor meg mi a bajod?

2013. jan. 27. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!