Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes lányok miért sirnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányok miért sirnak, hogy nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés
Miközben elég sok fiunak kellenének, csak épp azok átlag, szürke fiuk, akik amugy lehet hogy külsőleg teljesen vállalhatóak, csak ugye ez nem elég még az átlag lányoknak sem.
2013. jan. 27. 17:09
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

azért mert én nem tudom elfogadni, hogy annyi sok szenvedés és kudarc árán lett csajom...más fiuknak sokkal könnyebben lesz, és nem egy év alatt. Mert én nem hiszem el, hogyha egy átlagos fiu akar barátnöt, akkor ne találna 2-3 honapon belül. Nekem ugyanerre 1 év kellett.

pedig:

müszaki végzettségem van

van saját lakásom (örökölt)

drága ruháim

okos vagyok

2013. jan. 27. 19:09
 32/53 A kérdező kommentje:
de hát van csajom basszus.
2013. jan. 27. 19:10
 33/53 anonim ***** válasza:

jó jó hamarabb elkezdtem csápolni a választ.

amúgy meg mit sírsz, hogy jajj csak 1 év alatt lett csajom?

nekem még sosem volt...akkor én mit szóljak ?:D

2013. jan. 27. 19:13
 34/53 anonim ***** válasza:

"Mert én nem hiszem el, hogyha egy átlagos fiu akar barátnöt, akkor ne találna 2-3 honapon belül. Nekem ugyanerre 1 év kellett. "

ÚRISTEN. Még egy szó, és megsajnállak. :'(

Amúgy csoda, hogy van BARÁTNŐD, mert világosan látszik az írásod meg a stílusod alapján, hogy baltával faragták az agytekervényeidet, és az ilyen precíziós munka finomabb szerszámot igényelne ugye...:DDD

(Btw valamiért azt gyanítom, hogy a szerelem fogalma számodra ismeretlen.)

2013. jan. 27. 19:14
 35/53 A kérdező kommentje:
hát én örülnék ha nem zavarna, hogy mindenki más végigkefélte a fiatal éveit csak én nem. De hát sajnos nem tudta elkerülni a figyelmem.
2013. jan. 27. 19:14
 36/53 A kérdező kommentje:
voltam szerelmes, csak sajnos plátói volt és én huztam a rövidebbet. 18 éves koromban összejöttem egy csajjal, aki már évek óta piszkált, csak sajnos pár randi után egyszerüen kidobott, mert nem voltam neki elég férfias. Igaz, hogy évekig ő piszkált, én meg nem vettem a lapot...ebböl is látszik hogy a lányok mennyire távol élnek néha a valoságtól. Az a lány rámaggatta az ideálját, és amint rájött, hogy mégse vagyok annyira menő, egyböl ki is dobott. Nekem meg nem volt más csaj akinek kellettem volna, ez a csaj meg nagyon szép volt, ugyhogy maradt 1-2 év szerelmi bánat.
2013. jan. 27. 19:16
 37/53 A kérdező kommentje:
a helyesirásomat meg igazán nem kell fikázni, nem vagyok az a fajta, akinek küzdelmei vannak a magyar nyelvvel pl egy szakdoga megirásakor...mert sok embernek nagyon nehezen meg értelmes mondatokat irni...persze ez nem gátolja meg abban, hogy eljusson szakdogairásig. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy irtam már bérbe szakdoga részeket ismerösöknek.
2013. jan. 27. 19:20
 38/53 anonim ***** válasza:

" ez a csaj meg nagyon szép volt,"

hát h neked ennyi elég volt a szerelmi bánathoz, akkor nagyon tudlak sajnálni.

2013. jan. 27. 19:23
 39/53 A kérdező kommentje:
hát engem hominak néztek gimiben, meg én ilyen stréber gyerk voltam, tehát eléggé megvetettek, és kiközösitettek. Ugyhogy eléggé odáig voltam meg vissza, hogy egy nőnek kellek és ráadásul nem egy kövér ocsmány lánynak, hanem olyannak, hogy több falu is probálta felszedni...többször be is szóltak menő srácok akkoriban, hogy szálljak le arról a csajról.
2013. jan. 27. 19:25
 40/53 A kérdező kommentje:
a nők is képesek szerelmesek lenni, ráadásul sokkal bagatelebb dolgok miatt...pl pénz, pl státusz, pl hirnév, pl akármi. Még akkor is szerelmesek lesznek, ha totál ne mis ismerik a fiut.
2013. jan. 27. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!