Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapja járunk a barátommal, már rég nem 15 évesek vagyunk. Én már össze szeretnék költözni, mert külön városban lakunk, és a heti egy találka nekem kevés. Szerintetek?
Persze,nem akarja feladni a lustaságát.Mert ez szerintem már lustaság.
De vmit vmiért.Hiába mondom neki,hogy a végtelenségig egy nő sem fogja ezt így tűrni.
Azt mondja,hogy igazam van,az összeköltözés a helyes párkapcsolati forma, majd...nekem már a t-öm tele van,hogy elszórakoztatom fél napig-egy napig,aztán mint egy előkelő idegen föláll,és hazamegy..
Már arra gondoltam,hogy választás elé állítom. Szerintetek abból mi szokott kisülni?
Mi lesz, ha választás elé állítod?
Talál mást, aki kiszolgálja, és így tovább, és így tovább.
Kezdjük azzal hogy hány évesek vagytok?
2. Nevetséges hogy össze akartok költözni 9 hónap után, nem vágom a logikádat, legtöbb pár is csak jó pár év után költöznek össze.
3. Ha külön városba laktok és tudtad előre hogy ez a távolság nem fog normálisan müködni mért jöttél vele össze?
Hogy mi fog történni?:D Hát te kit választanál? Szüleidet akik mindig, egész életében ott voltak neked és mindig lehetett rájuk számítani vagy a párodat akit csak 9 hónapja ismersz.
Amúgy ez az egész dolog amit felvázoltál nevetséges, ne sértődj meg most ezen de szerintem nem vagy józan eszű:D
Aztán meg ha neked ez a dolog nem fekszik akkor szakíts vele, lehet ő is jobban járna.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!