Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze fogunk költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze fogunk költözni a barátommal. Mi az ami belefér és mi az ami nem a személyes szabadságba?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl. megengednétek, hogy nélkületek bulizni menjen, kocsmázni, esetleg csajokkal találkozni mint haver?
2013. jan. 14. 18:08
 1/4 anti paladin ***** válasza:
Miért, a felsoroltakat addig megtehetti aztán már nem? Sztem mindkét félnek kell időnként egy kis szabadidő a másik nélkül.
2013. jan. 14. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
én igen.egy csapat r.banccal is összezárnám ha megbizom benne. márpedig ez az alapja a kapcsolatnak a bizalom. ha meg megcsal igy járt,ki kell dobni.
2013. jan. 14. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a saját tapasztalatomról tudok mesélni. 4 éve élek a barátommal, és abszolút működőképes a kapcsolat, így hát elmondom, nálunk hogyan mennek ezek a dolgok. (Bár szerintem abszolút személy, pár és kapcsolatfüggő az, ki hogyan csinálja.)

Nem vagyunk bulizós típusúak, ezért ha megyünk is, általában ketten (ráadásul a meghívásokat így is kapjuk, hogy MI el szeretnénk-e menni). Kocsmázni legtöbbször egyedül megy barátom a haverjaival, nem mintha nem lennék jóban velük, szimplán hagyom, hogy kicsit férfiak közt legyen férfias témákkal. Egyébként valamelyik haverja minden alkalommal azt mondja, hogy nyugodtan menjek én is, nem zavarnék, de hát akad rá más hely is, hogy összefussak velük.

Én speciel egyáltalán nem kérem számon, kik vannak ott vele, ha elmegy a haverokkal. Az már más kérdés, hogy szeret róla mesélni, szóval általában mindenről tudok, ami történik.

Egyetlen egy dolgot kötöttem ki az elején, mégpedig hogy ha nagyon éjszakába/hajnalba nyúlik a "buli", akkor írjon egy sms-t, hogy jól van, kb. ekkor és akkor ér haza. Nem a csajok miatt vagy ilyesmi, szimplán úgy gondolom, hogy mi már egy családnak vagyunk tekinthető, felelősséget vállaltunk egymásért, és szeretném tudni, hogy jól van. (Sajnos a környékünkön annyi verekedés, lopás volt, hogy aggódom érte, nehogy bajba kerüljön.)

Szóval a személyes szabadságba együttélésnél úgy gondolom, hogy igenis sok minden férjen bele. Mert hozzád megy haza, veled alszik, veled ébred, veled vacsorázik, szóval a szabadideje nagy részét veled tölti, így nyilvánvaló, hogy szüksége van más emberekre, más ingerekre. Mindig az jusson eszedbe, hogy veled akar élni, és ez sokkal többet ér számára, minthogy megfektessen partyribiket. :)

2013. jan. 14. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Időnként kell..
2013. jan. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!