Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rövid köröm miért elterjedt a leszbikusoknál? (lent)
Lehet kicsit hülyén tettem fel a kérdést...szóval sokan mondják illetve sok helyen hallottam/láttam, hogy a rövid köröm egy jel lehet arra h vki leszbikus. Akárcsak a rövid haj... A rövid köröm miért lenne az? A rövid fiúsabb haj még talán érthető de a rövid köröm...
Vélemények?
Ezen már csak hangosan röhögök....Lilla,bocsánat:DDD!!!
Csak a jelentését magyaráztad!!!??? :DDD
De rajtam kívül már más is lereagálta,hogy nem feltétlenül van igazad ebben a fent emlitett dologban...,az is buta és nem tud olvasni:) ?
MIndegy egyre jobban vergődsz a saját kis hálódba ,amit magadra dobtál...:),
Kár velem személyeskedned Lilla,mert én eddig intelligensen írtam neked,nem szeretnék a te szintedre lemenni,nehezemre esne!
Az a másik kommentelő egyikünknek se adott igazat, hanem a középhatárt találta el a kommentjével. Emellett megjegyzem, teljesen igaza is volt, nem véletlenül pontoztam fel :)
Ez az, ami belőled hiányzik, hogy több szemszögből képes legyél látni a dolgokat. Szomorú dolog ez.
Azt meg, hogy ki hova süllyed le, szerintem már rég nem kéne magyaráznod, mert pont te kezdted a személyeskedést a felvonulgatás illetve a divatleszbizéssel :)
Még utóljára egy gondolat..
A személyeskedést te kezdted,az idézőjelbe tett barátokkal...utána csak beszólogattál és pedig próbáltam nem reagálni a sértegetéseidre.
Mostanra elég gyerekes szinthez ért el a "társalgásunk"
te kezdted-én kezdtem dobálózással.
Nem gondolom magam szűk látókörűnek,csak szerettem volna elmondani,hogy attól mert az ember nem visel "jeleket" vagy visel még nem pro vagy kontra.
Teljesen elkanyarodtunk a lényegtől ,attól fogva,hogy úgy gondoltad ,mert te leszbikus vagy csak te lehetsz tájékozott,igen tájékozottat írok nem tapasztaltat.
Mert én nem vagyok ebben a témában tapasztalt,de tájékozottnak mondhatom magam.Szerintem ez itt a te bajod,hogy én azt mondtam "nincs igazad".
Kár ezt a csontot tovább rágni ,mert nem tudunk ebben egyetérteni.
A szűk látókörűségem max abban merül ki,hogy tartom magam a véleményemhez!
Te viszont ne viselkedj úgy,mint egy felsőbbrendű lény ,mert már utaltam arra,az előzőekben,hogy bár nem vagy konvencionális egyéniség...ettől még egy vagy a sok közül!
Jó éjszakát...egyébként élveztem a vitát veled...csak már nevetségessé tettük itt magunkat mindenki előtt...(meg a gyerek is belefagy a fürdővízbe :S)
viseld te is és viselem én is a gyűrűt a bal hüvelyken...:)))
Remélem még találkozunk:)
Nem mind olvastam el, de visszafelé figyelitek a kérdést... :D
A legelső válaszoló írta jól, azért, mert szex közben kellemetlen a hosszú köröm, ennyi.
Kellemetlen a hosszú köröm,így igaz. :) Én is rövidre vágom,nem akarom megsérteni vagy valami.
Attól függetlenül nem egy jel a leszbikusságra. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!