Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rövid köröm miért elterjedt a leszbikusoknál? (lent)
Lehet kicsit hülyén tettem fel a kérdést...szóval sokan mondják illetve sok helyen hallottam/láttam, hogy a rövid köröm egy jel lehet arra h vki leszbikus. Akárcsak a rövid haj... A rövid köröm miért lenne az? A rövid fiúsabb haj még talán érthető de a rövid köröm...
Vélemények?
19.48-nak teljesen igazad van.
A Lilla ,aki pár hete leszbikus...legalább is ezt olvasom itt,hirdeti az igét..mint ,aki már mindent tud erről a világról.
Azt szerettem volna leírni és megértetni vele,hogy a kijelentése ,miszerint a leszbik hordanak azon az ujjon gyűrűt nem igaz...utána elkezdte az ész osztást..
Ennyi, de vitatkozásról szó sincs...részemről :)
Látom szükséged lenne egy kis indulatkezelésre, 79-eske :)
Ne húzd fel magad ennyire amiatt, amit más, egy idegen ír a neten.
Kezdjük ott, hogy te panaszkodsz amiatt, amiért én ismeretlenül ítélkezek, mire te éppen ugyan ezt tetted :D
Persze értem én, hogy a divatleszbizés az most egy olyan sértésnek tűnik, amivel mindent viszel, de el kell, hogy keserítselek.
Mióta az eszemet tudom, csak a lányok érdekelnek, egyszer nem volt olyan, hogy meginogjak. Szóval kicsit mellélőttél :)
Nem hinném, hogy abból kéne versengést rendezned, hogy ki mióta leszbikus, ami itt csak azon múlik, hogy ki mikor született. Te és a barátnőd ha 40 körüliek vagytok, az egy dolog, ettől még nem hiszem, hogy bármivel is kevesebb lenne a rálátásom a dologra :)
A gyűrű dolog széles körben (értsd: külföldön, több országban is) elterjedt dolog. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki (főleg a 40 éves korosztály) élni is fog a jelzés lehetőségével.
Az, hogy a te "csapatod" nem hallott még erről, az nem jelenti azt, hogy ez nem létezik, nem így van.
Mindent lehet több szemszögből is nézni, de a tied nagyon rossz, mert közelít a csőlátáshoz erősen. Ez a "minden csak úgy lehet, ahogy én mondom!!!" hozzáállás nem vet rád jó fényt.
Szóval, szerintem felesleges ezen vitatkozni. Úgyse fogsz jobb belátásra jutni, amíg ezt a mentalitást alkalmazod. Én meg nem érzem úgy, hogy tovább kéne foglalkoznom vele :)
Lilla, engem nem kell meggyőznöd semmiről és nekem sem téged!
Sem a koromról,sem a rálátásomról ,sem semmiről :)))
Neked sem engem...:)))
Tetszik,hogy ilyen kis önérzetes,harcos csaj vagy.
A meleg tüntetések majd tőled lesznek hangosak...váltsd csak meg a világot :)
Ó, hát most csalódtam benned... azt hittem, hogy többre is futja, mint egy meleg tüntetéses lealacsonyítási próbálkozás :(
Na jó, úgy látom már nem érdemes itt maradnom veled egy kérdésben :)
Neked üldözési mániád van Lilla.
Én nem akartalak lealacsonyitani téged,megteszed te magad ezekkel a kommentekkel.
Az első oldalon reagáltam egy kiirásodra,amiben azt állitottad,hogy csak a leszbikusok hordanak a bal hüvelykjükön gyűrűt...én azt írtam,hogy nincs igazad mert én is hordok...mégsem vagyok leszbikus...stb. és most itt tartunk...olvass vissza kérlek,ki magyarázza itt a "diplomáját"!?
Értem,hogy vállalod ki vagy ez dícséretes...de egy vagy te is a sok közül.
Ahogyan én is, és más is itt..csak te "más" vagy..ennnyi
:)és nem több egy lány....
Aham... szóval szövegértelmezési problémáid vannak. Akkor már értem honnan ered a vita forrása.
Sehol se állítottam, hogy CSAK leszbikusok hordanak azon az ujjukon gyűrűt. Én azt mondtam, hogy ez egy jel a leszbikusok között.
Így már minden világos. Legközelebb olvasd át többször a kommenteket, mielőtt reagálsz. Megkíméled magad attól, hogy mások előtt a butaságod kimutasd :)
8/27 válasz 17.12 -kor
utolsó sor...
illetve mielőtt még ebbe kötnél bele,azóta már nem 8/27 -es válasz :DDD
viszont 17.12-kor írtad!
A jelentést magyaráztam el. Sehol nem írtam, hogy ez az egyetlen eset.
Szerintem ne erőltesd, mert csak egyre butábbnak tünteted fel magad :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!