Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rövid köröm miért elterjedt a leszbikusoknál? (lent)
Lehet kicsit hülyén tettem fel a kérdést...szóval sokan mondják illetve sok helyen hallottam/láttam, hogy a rövid köröm egy jel lehet arra h vki leszbikus. Akárcsak a rövid haj... A rövid köröm miért lenne az? A rövid fiúsabb haj még talán érthető de a rövid köröm...
Vélemények?
Lilla...
A bal hüvelyk ujjamon én is hordok gyűrűt...de bizton állithatom,hogy nem vagyok leszbikus...viszont az én legeslegesleges legjobb barátnőm leszboszika:),ő nem visel az emlitett ujján gyűrűt...úgyhogy ez sem általános...:)
11-es: Tévedés. Sok mindenre rámondják, hogy így jel meg úgy jel, aztán kiderül, hogy mégse.
A bal hüvelykujj viszont a legelterjedtebb és legnagyobb körben ismert jelzés. Attól, hogy a barátnőd nem hord, még így van :) Pár héttel ezelőttig én se hordtam.
Viszont ha más ujjaidon is hordasz, az már más tészta. Szerintem akkor egyértelmű, hogy ha az illeti csak a bal hüvelykujján hord gyűrűt.
Nincs igazad kedves Lilla...
DE ha nagyon szeretnéd ráhúzni a "jelet" a "másságra",akkor azt mondom neked,hogy igazad lehet csak ,hogy ez inkább a meleg fiúkra igaz.
A mi baráti társaságunkban,ahol számos meleg és leszbikus ember van..a bal hüvelyken hordott gyűrű ,inkább a fiúkra igaz....:)
Te így tudod, ettől még nem téved a többség :D
Ez pedig nem fiúkra igaz. Direkt leszbikus jel. Lehet, hogy egyes társaságokban átvették a srácok is, de ez van, ez engem nem zavar :)
Na látod :)
Csak, hogy tisztázzuk, a te "baráti társaságod" nem a többség :D
Még valami ,miért is tetted idézőjelbe" a baráti társaságomat kedves Lilla???
Tisztáznék valami,a leírtak alapján arra következtetek ,hogy fiatal vagy és csak rövid ideje "világosodtál" meg,hogy immáron a "kék" csapatba játszol.:)
A barátnőm és én magam is 40 évesek vagyunk,és a baráti társaságunk is hasonló korosztály.A barátnőm közel 10 éve él leszbi kapcsolatban,gyereket nevelnek együtt stb.
Ezalatt a tiz év alatt engedd meg,hogy szert tegyek 8-nál több emberre,legyen az meleg ,leszbikus,vagy heteroszexuális.Tehát a baráti társaságom elég sok emberből áll,igaz a korosztály elég széles skálán mozog.Vannak fitalabbak tőlünk és idősebbek is.
Jómagam a barátnőm révén kerültem bele ebbe a csapatba,akik befogadtak és összetartóak vagyunk.Nekem van férjem,gyerekem és neki sincs ezzel a "más" csapattal semmi baja...összejárunk.
De egyik leszbikus "csordatagnak" sincs "ott" gyűrűje...
Vagy nincs szüksége hirdetni ezáltal a nemi érdeklődését..
Ez valami új bilog a fiatal,divetleszbikusok között???! :)))
Kicsit szánalmas és nevetséges,ahogy megpróbálsz a perifériára tolni,a tájékozatlanságomra hivatkozva...mert te már nagyon leszbikus vagy ??!!!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!