Milyen körömlakk állna jól a rövid körömhöz?
Rendszeresen sportolok, versenyekre járok. A sport miatt nem lehet nagy körmöm, meg alapból kicsi a tenyerem is. Szóval a kérdés adott, milyen színes körömlakk állna jól?
Itt van két kép is:
Szia!
Szerintem szinte bármelyik jól mutathat rövid körmön is, épp úgy mint a hosszún, viszont szerintem inkább a körmöd formáján próbálj picit alakítani azzal, hogy egyenesre reszeled. Ilyesmi formára gondoltam:
Hogy tetszik? :)
mielőtt kilakkozod a bőrt told fel a körömágyadon, úgy nagyobbnak tűnik a körmöd :)
egyébként próbálj ki több körömlakkot és ami neked tetszik, azt használd. Ezt így nem lehet megmondani :)
Szerintem a köröm hosszától egyáltalán nem függ, hogy milyen szín állna jól. Inkább a bőröd színétől. Imádom a körömlakkokat, van is kb. 60, volt már mindenféle formájú, és hosszúságú körmöm, de egyiknél sem éreztem azt, hogy a hossz vagy a forma miatt nem áll jól. Ha a bőrös színéhez passzol, akkor bármilyen lakk jól állhat a körmeiden.
24L
Szerintem nem feltétlenül a bőrszinhez kell igazitani, hanem a ruhádhoz, amit épp hordasz, meg a többi kiegészitőhöz kell passzolnia.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!