Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jamesandjames kérdése:
Hogy lehetséges, hogy a mostani fiatalságnak már semmi sem szent?
Figyelt kérdés
Mármint jó, én 15 évesen mondom ezt, de egyszerűen nem tudom megérteni a kortársaim. Az ismerőseim fele már nem szűz, cigiznek, mindenféle lepukkant klubokba járnak, tucatszámra cserélgetik a pasikat és a szüleiket az utolsó porig lealázzák. Én pedig: életemben nem csókolóztam, nem volt pasim, nem voltam olyan klubokban, soha életemben nem tudnék úgy beszélni a szüleimmel, azokkal akik engem a világra hoztak,akiknek mindent köszönhetek, mint ők és csak egyszer, ha kipróbáltam a cigarettázást is. Lehet, hogy nekik "maradinak" tűnök, de engem nem zavar. Egyszerűen nem akarok olyan lenni. De nem értem mi lényege annak, hogy hülyét csinálnak magukból? Nem gondolnak a jövőjükre? Arra, hogy ezt mennyire meg fogják bánni? Nagyon nem értem :D2013. jan. 24. 20:41
11/14 anonim válasza:
Hát kedves előző ez igazán csodálatos valóban.
Nem tudom, hogy hallottál e valami olyasmiről, hogy Római Birodalom.
Na pont ebbe bukott bele..
12/14 anonim válasza:
Ha valakit érdekel a téma:
kérdező ebből te is sok mindenre választ kaphatsz bár lehet, hogy még várnod kell 5 évet mire igazán megérted (nem bántásból mondom)
13/14 anonim válasza:
Dehoyg bukik bele, az egész emberiség jövője van csak megszámlálva, ha a jelenlegi élet/családmodell volna megtartva. Sokkal jobb lenne, ha végre eljönne a strigók és a khurvák aranykora, akiknek eszük ágában nincs szaporodni, mert már ígyis globalizáció van. Nem kell több utódot nemzeni! Át kell alakítani az egész világot. Nem akkora gond ez,hogy az emberek kevésbé családcentirkusak például.
14/14 anonim válasza:
Európában már eljött ez a kor. Fogyó népesség mindenütt, nincs ki fenntartsa az uniót. és ebbe bele fog bukni. elég a már most is jelenlévő, egyre erősödő bevándorló-őshonos ellentétet megnézni például Londonban, vagy Franciaországban. Ez pedig csak romlani fog lévén az európaiak nem nagyon vállalnak gyermeket ellentétben a bevándorlókkal. És a bevándorlók közel sem kapcsolódnak annyi szállal Európához mint az európaiak. Ők a saját kultúrájukat akarják meghonosítani. Ennek pedig robbanás lesz a vége. Ez pedig az általunk ismert Európa végét jelentené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!