Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jamesandjames kérdése:

Hogy lehetséges, hogy a mostani fiatalságnak már semmi sem szent?

Figyelt kérdés
Mármint jó, én 15 évesen mondom ezt, de egyszerűen nem tudom megérteni a kortársaim. Az ismerőseim fele már nem szűz, cigiznek, mindenféle lepukkant klubokba járnak, tucatszámra cserélgetik a pasikat és a szüleiket az utolsó porig lealázzák. Én pedig: életemben nem csókolóztam, nem volt pasim, nem voltam olyan klubokban, soha életemben nem tudnék úgy beszélni a szüleimmel, azokkal akik engem a világra hoztak,akiknek mindent köszönhetek, mint ők és csak egyszer, ha kipróbáltam a cigarettázást is. Lehet, hogy nekik "maradinak" tűnök, de engem nem zavar. Egyszerűen nem akarok olyan lenni. De nem értem mi lényege annak, hogy hülyét csinálnak magukból? Nem gondolnak a jövőjükre? Arra, hogy ezt mennyire meg fogják bánni? Nagyon nem értem :D
2013. jan. 24. 20:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Körülleng a dekadencia különös és perverz illata...
2013. jan. 24. 20:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is érdekel:) (16)
2013. jan. 24. 20:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
mindig is voltak ilyenek, az én időmben is.
2013. jan. 24. 20:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mimdenki ilyen.. :) itt vagyok én . Ugyan így vagyok vele én is "maradi" vagyok és ez a szülő alázás ez nálam kiveri a biztositékot mivel meghalt anyukám...

15/f

2013. jan. 24. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"mindig is voltak ilyenek, az én időmben is."

22 éves vagy, és a te idődről beszélsz

ez tetszik

6/14 Hanariko ***** válasza:
100%
Ne aggódj, te vagy aki jól gondolkodsz, ők meg csak b*sszák el az életüket. Nem a te gondod. Hidd el, te fogsz jobban járni.
 7/14 anonim ***** válasza:
igen az én időm, amikor 15 éves voltam.
2013. jan. 24. 20:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy tartom, hogy én gondolkozok helyesen, és nem önteltségből vagy bármi. Szerintem attól senki sem lesz több, hogy 15 évesen mér legalább 6-al ágyba feküdt... És lehet, hogy már évekkel ezelőtt is így volt, de mostanra még nagyobb lett az "ilyenek" száma.
2013. jan. 24. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ott kezdeném, megnézném a szülőket.

Nem tudom nekem van 3 gyerekem. Egyik sem ilyen. Igaz én szoktam velük beszélgetni is mindenről. Netán lehet ők nem 100-s a mai világban, nem tudom.

2013. jan. 24. 21:33
 10/14 anonim ***** válasza:
8%

Az egészségtelen életmódnak nem vagyok híve, így azt haggyuk ki a sórbol, minden más viszont rendjén van.

Az emberek ébrednek, és verik le magukról a tradíciók által rájuk aggatott rabláncokat, korlátokat kötöttségeket =tradíciók. Sokkal lazábbak, és öntörvényübbek lesznek. A szabad akarat utat tör! Nincs többé semmiféle mocsok hagyomány amihez foggal körömmel ragaszkidni kell. Azt teszünk ami jólesik, amit akarunk, a saját érdekeink és igényeink maximális kihasználása érdekében, ha kell midnenkin átgázolunk és kigyalulunk! Ez az új eszeme! az evolúció csúcskorszaka! Az erős uralkodik ,a gyenge szop!

A farkasok most élik majd a fénykorukat, a bírkák meg csak bégethetnek ,hogy a tradíciójuk szertefoszlik a feledés homájába, velük együtt!

2013. jan. 24. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!