Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges, hogy a mostani fiatalságnak már semmi sem szent?
Nem mimdenki ilyen.. :) itt vagyok én . Ugyan így vagyok vele én is "maradi" vagyok és ez a szülő alázás ez nálam kiveri a biztositékot mivel meghalt anyukám...
15/f
"mindig is voltak ilyenek, az én időmben is."
22 éves vagy, és a te idődről beszélsz
ez tetszik
Én ott kezdeném, megnézném a szülőket.
Nem tudom nekem van 3 gyerekem. Egyik sem ilyen. Igaz én szoktam velük beszélgetni is mindenről. Netán lehet ők nem 100-s a mai világban, nem tudom.
Az egészségtelen életmódnak nem vagyok híve, így azt haggyuk ki a sórbol, minden más viszont rendjén van.
Az emberek ébrednek, és verik le magukról a tradíciók által rájuk aggatott rabláncokat, korlátokat kötöttségeket =tradíciók. Sokkal lazábbak, és öntörvényübbek lesznek. A szabad akarat utat tör! Nincs többé semmiféle mocsok hagyomány amihez foggal körömmel ragaszkidni kell. Azt teszünk ami jólesik, amit akarunk, a saját érdekeink és igényeink maximális kihasználása érdekében, ha kell midnenkin átgázolunk és kigyalulunk! Ez az új eszeme! az evolúció csúcskorszaka! Az erős uralkodik ,a gyenge szop!
A farkasok most élik majd a fénykorukat, a bírkák meg csak bégethetnek ,hogy a tradíciójuk szertefoszlik a feledés homájába, velük együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!