Máv Kórházba tartozom de nem szeretnék ott szülni. Nincs fogadott orvosom. Nem is lesz sajnos. A Szent Imrében szeretnél szülni. Lehetséges ha igen mi a módja? 32hetes KM.
Én úgy tudom, h akkor, ha nincs fogadott orvosod, ott kell szülnöd.
Tavaly legalábbis még így volt. Ha bp-i vagy, akkor lehet, h nem, de én vidéki vagyok, nálunk ez a rendszer.
Bár nekem 2 sz*r kórház közül kellett volna választanom, így inkább fogadtam dokit. Nagyon örültem volna, ha a MÁV kórházhoz tartozom! Sajnos nem.
Lehet, h azóta változott a helyzet, nem tudom. Talán más jobban tudja.
Ha gáz van, tuti, h a legközelebbi kh-ba visznek, ha a babával van vmi, akkor meg olyan helyre, ahol van PIC, pl SOTE II.
Szia! Én is a Szent Imrébe megyek (kb.11 nap:), és fogadtam dokit, hogy oda mehessek. Egy ott dolgozó orvos nálunk rendel hetente 1 napot, őt kértem fel. sajnos csak így tudtam oda menni.
Lehet, hogy a Bp-i lakosokkal más a helyzet. Hívd fel a szülőszobát, ott meg tudod kérdezni. Én is így csináltam.
Most itt engem megdöbbentettek a válaszok.
Ugyanis én is vidéki vagyok, nem a Szt. Imrébe tartozom, nem szeretnék dokit fogadni, viszont ott szeretnék szülni. Levelezést folytattam a kórházzal és azt a választ kaptam, hogy semmi akadálya hogy a szülés megindulásakor oda menjek, ott szülök ahol akarok. Csupán a kórház igazgatójától, Prof. Rákóczitól kérelmeznem kell, ha év vége felé szülök és esetleg nem férek bele a "keretbe". Megvannak az emailek.
Te is emailen keresd meg Őket, a kórház honlapján fel lehet venni velük a kapcsolatot és válaszolnak. Írásban azért jobb, mert azért felelősséget kell vállalniuk, míg a szó elszáll.
A levelezést tavaly októberben folytattam, sajnos azt a babát elveszítettük. De most ismét várandós vagyok és újra felveszem Velük a kapcsolatot.
Az tény, hogy nem szeretik fogadott doki nélkül fogadni a szülő nőket, a levélben is többször próbált rábeszélni az orvos fogadásra. Így nem tudom, hogy esetleg más lesz-e a bánásmód szüléskor.
Én úgy szerettem volna, hogy csak szülésznőt fogadok, úgyis Ő vezeti a szülést és akkor mégsem vagy idegen.
2 gyermekes, 6 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!