Milyen babakocsit vennél/vagy vettél ha annyit költhetnél rá, amennyit csak szeretnél?
Ezt csak azért kérdem,mert nem tudom hogy milyen kocsit vegyünk,és már szorít az idő. A 35. hetet nyomom.
Végül is nem költhetünk annyit mi sem, maximum 120 000 Ft-ot, de kíváncsi vagyok, hogy ki milyet venne.
Az én szempontjaim ezek: Multifunkciós, mózes+hordozó+sport rész (levehető legyen mindegyik), alu váz, mindkét irányban be lehessen helyezni a mózest a hordozót és a sport részt, kerék 3 vagy 4 az mindegy,de nagy kerekek. Állítható tolókar. Fiúnk lesz,de színekből mindig van választék. Remélem nem hagytam ki semmit.
De kihagytál egy valamit. Hogy teljesen dönthetö legyen a rendes babakocsi része.
èn pont ezeket a kocsikat nézegettem egyenlöre a neten mert még korai a terheségem, de ami fontos, hogy amózes olyan legyen ami autóba beköthetö, a sima babakocsi meg teljesen dönthetö legyen, mert ugye a gyereked a mózest meg a hordozót pikk pakk kinövi, de a babakocsiban még 2 évesen is tud kint aludni.
Viszont szerintem ezeknek a kombi kocsiknak soknak nem dönthetö teljesen a rendes babakocsi része.
Nálunk nem lesz kérdés a pénz ezekre, de kb 400-500 €-t néztem ez azért 120000Ft körüli.
Nekem ez most nagyon tetszik: [link]
Nagy kereke van és felfújhatós(!), többfunkciós, dönthető benne a sportrész is, mindkét irányból rögzíthető rá az összes elem. Állítható tolókar és eléggé jó a bevásárló háló mérete. Nekem ezek a szempontok fontossak, ha nem tettem volna el az előző babakocsinkat, amit egyébként imádok, de ennek nem tömlősek a kerekei és nem választatsz irányt sem és összecsukva sem kicsi: [link] Szóval ha most kezdeném a vásárlást, akkor a pierre cardint választanám.
az elsö vagyok, és kérdésem az elözöhöz?
pont ezeknél van az a gondolatom hogy a sima babakocsi része nem dönthetö teljesen. Ez igaz vagy az is fektethetö?
Gondolom azért cseréltétek le mert nem volt teljesen dönthetö.
még mindig az elsö vagyok, az elözö kérdésme a második válaszolóhoz volt.
a harmadik válaszoló elsö linkjében nincs hordozó, a második link meg nem megnyitható.
nekem olyan kell amiben a hordozó a vázra erösíthetö, mert ha repülövel kell mennem, akkor ez beköthetö és nem kell cipelnem.
Nos, köszönöm a válaszokat. Valóban kihagytam azt, hogy teljesen dönthető legyen. Ez tényleg fontos.
Sajnos nem tudom eldönteni milyet vegyek. Már kezdek beleőrülni. Tako Jumper X-et néztem, az úgy nem rossz.
Ezenkívül még Chicco Trio S3-at, és a Janéből is vannak olyankok, amik tetszenek.
Pierre Cardinról nem hallottam jókat, bár lehet hogy ez csak szóbeszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!