Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vennél/vagy...

Milyen babakocsit vennél/vagy vettél ha annyit költhetnél rá, amennyit csak szeretnél?

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdem,mert nem tudom hogy milyen kocsit vegyünk,és már szorít az idő. A 35. hetet nyomom.

Végül is nem költhetünk annyit mi sem, maximum 120 000 Ft-ot, de kíváncsi vagyok, hogy ki milyet venne.

Az én szempontjaim ezek: Multifunkciós, mózes+hordozó+sport rész (levehető legyen mindegyik), alu váz, mindkét irányban be lehessen helyezni a mózest a hordozót és a sport részt, kerék 3 vagy 4 az mindegy,de nagy kerekek. Állítható tolókar. Fiúnk lesz,de színekből mindig van választék. Remélem nem hagytam ki semmit.

2010. jan. 31. 08:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%

De kihagytál egy valamit. Hogy teljesen dönthetö legyen a rendes babakocsi része.

èn pont ezeket a kocsikat nézegettem egyenlöre a neten mert még korai a terheségem, de ami fontos, hogy amózes olyan legyen ami autóba beköthetö, a sima babakocsi meg teljesen dönthetö legyen, mert ugye a gyereked a mózest meg a hordozót pikk pakk kinövi, de a babakocsiban még 2 évesen is tud kint aludni.

Viszont szerintem ezeknek a kombi kocsiknak soknak nem dönthetö teljesen a rendes babakocsi része.

Nálunk nem lesz kérdés a pénz ezekre, de kb 400-500 €-t néztem ez azért 120000Ft körüli.

2010. jan. 31. 08:34
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Quinny Buzz szettet vettem használtan, nekem isteni volt, aztán a babám nem volt hajlandó egyáltalán a mózesben sétálni, csak az autós hordozóban, ami ugye elég egészségtelen napi 1-2 óránál tovább. Igy cserélhettük le egy tök egyszerű 2 funkciósra. Ennyit arról, te milyen babakocsit szeretnél :D
2010. jan. 31. 08:44
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez most nagyon tetszik: [link]

Nagy kereke van és felfújhatós(!), többfunkciós, dönthető benne a sportrész is, mindkét irányból rögzíthető rá az összes elem. Állítható tolókar és eléggé jó a bevásárló háló mérete. Nekem ezek a szempontok fontossak, ha nem tettem volna el az előző babakocsinkat, amit egyébként imádok, de ennek nem tömlősek a kerekei és nem választatsz irányt sem és összecsukva sem kicsi: [link] Szóval ha most kezdeném a vásárlást, akkor a pierre cardint választanám.

2010. jan. 31. 08:50
 4/28 anonim ***** válasza:

az elsö vagyok, és kérdésem az elözöhöz?

pont ezeknél van az a gondolatom hogy a sima babakocsi része nem dönthetö teljesen. Ez igaz vagy az is fektethetö?

Gondolom azért cseréltétek le mert nem volt teljesen dönthetö.

2010. jan. 31. 08:51
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
8.50-es vagyok. A második link nem jó, de ha akarod név szerint megtudod nézni (graco quattro tour deluxe travel system)
2010. jan. 31. 08:52
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

még mindig az elsö vagyok, az elözö kérdésme a második válaszolóhoz volt.

a harmadik válaszoló elsö linkjében nincs hordozó, a második link meg nem megnyitható.

nekem olyan kell amiben a hordozó a vázra erösíthetö, mert ha repülövel kell mennem, akkor ez beköthetö és nem kell cipelnem.

2010. jan. 31. 08:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
8.54-nek, tartozik hozzá hordozó, csak nincs lefotózva... ja bocs tényleg nincs. De ha lenne, akkor ezt választanám :)
2010. jan. 31. 09:00
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Mi olyanra cseréltük le 3.5 hónaposan, ami nem teljesen, de 170 fokban dönthető. Lényegében nem érzékelni, hogy nem teljesen vizszintes. De igen, olyan sportkocsit nem vennék, ami nem dönthető majdnem vizszintesig, mert az tényleg nagy segitség, ha elalszik a baba. Nekünk most egy CAM Pretty Evolution van, de ez télen csak zsákkal használható, tehát nem ajánlom téli picivel. Illetve bár kicsire összecsukható, viszont nem nagyok és terepbiróak a kerekei, ami városban ok, de nem mindenkinek szerencsés. A másik, amit kinéztem a PegPerego Pliko P3 lett volna, csak ott csak előre nézhet a baba (nem változtatható a menetirány). És szintén szerintem télre kell még bele zsák tutira, ha nagyon pici a baba.
2010. jan. 31. 09:06
 9/28 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm a válaszokat. Valóban kihagytam azt, hogy teljesen dönthető legyen. Ez tényleg fontos.

Sajnos nem tudom eldönteni milyet vegyek. Már kezdek beleőrülni. Tako Jumper X-et néztem, az úgy nem rossz.

Ezenkívül még Chicco Trio S3-at, és a Janéből is vannak olyankok, amik tetszenek.

Pierre Cardinról nem hallottam jókat, bár lehet hogy ez csak szóbeszéd.

2010. jan. 31. 09:11
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Tako Jumper-X!Én is ezt néztem ki!18 hetes kismama
2010. jan. 31. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!