Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vennél/vagy...

Milyen babakocsit vennél/vagy vettél ha annyit költhetnél rá, amennyit csak szeretnél?

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdem,mert nem tudom hogy milyen kocsit vegyünk,és már szorít az idő. A 35. hetet nyomom.

Végül is nem költhetünk annyit mi sem, maximum 120 000 Ft-ot, de kíváncsi vagyok, hogy ki milyet venne.

Az én szempontjaim ezek: Multifunkciós, mózes+hordozó+sport rész (levehető legyen mindegyik), alu váz, mindkét irányban be lehessen helyezni a mózest a hordozót és a sport részt, kerék 3 vagy 4 az mindegy,de nagy kerekek. Állítható tolókar. Fiúnk lesz,de színekből mindig van választék. Remélem nem hagytam ki semmit.

2010. jan. 31. 08:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
én 40 egynéhány ezerét néztem kocsit,és teljesen jó,célnak megfelel.minek ennyit rákölteni?arra a pár hónapra még használja?felesleges.lehet találni 40-50 ezerért is jó minőségűt,nem kell rákölteni 120 ezret szerintem.azt másra is el lehet költeni szerintem.
2010. jan. 31. 12:51
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én egy Coletto Austin A3-at veszek!Ez pont olyan amit Te leírtál!!!Megnéztük,kipróbáltuk!ISTENI!!!!Nagyon-nagyon könnyű!És hatalmas a belseje!Pici kocsink van!De olyan kicsire összecsukható,hogy befért!Barátnőm 6 hónapos babája,bundazsákban vígan elfér a mózesben még most is!(Ő volt a próbababa:))))))!!!)Hatalmasak a kerekei!Szuper a rugózása!
2010. jan. 31. 14:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok!A www.nikicabababolt.hu itt most 110 ezer mindennel együtt!!!!Akciós!!
2010. jan. 31. 15:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

nekem is Pierre Cardin tetszik a legjobban, de én nem merem leírások, saját találgatások alapján eldönteni. Amikor már közel lesz a Pici érkezése, megkérem a barátnőmet és a férjét (ők 2 gyerekesek), hogy jöjjenek el velünk babakocsit választani. Millió olyan apróság lehet hátrány/előny, amire nem gondolnék.

16hetes

2010. jan. 31. 15:29
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek a 3 kerekű kocsik, de nem ez a fontos, hanem az, hogy olyan mózese legyen ami beköthető autóba, és biztonsági övvel rögzítve van benne a pici is, mert sokat és hosszan utazunk kocsival. De mi max. 60-70 e.-ből kell megoldjuk.

Szívem szerint legújabb típusu Jane-t vennék, de ez 185.000 kb.

27 hetes km

2010. jan. 31. 16:18
 26/28 anonim ***** válasza:
29%
de jó is lenne ha 120ezret költhetnénk csak a babakocsira!! de ha volna annyi pénzem se vennék annyiért.Mi nagyon megelégedtünk egy használt kocsival,ami 7500ft volt,és arra a célra épp megfelel amire kell.
2010. jan. 31. 17:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Jane márkájú kocsit vettünk.. Indrában 160 ezer helyett Börzén 75 ezerért.. a mózeskosár átalakítható hordozóvá, de mózeskosárként is szabályosan beköthető az autóba....Ha már tud ülni sportkocsiként is jó, van hozzá esővédő, teljesen vízszintbe dönthető és könnyű kocsi... Még a 2,5 éves is kényelmesen csücsül benne..

az árától kirázott a hideg, még a használt kocsi árától is.. de végülis több gyerekem használja így gazdaságos

2010. jan. 31. 19:36
 28/28 anonim ***** válasza:
szia!mi a neten rendeltünk a neve knorr luxus babakocsi nagyon szuper ird be igy a googleba!36km
2010. febr. 1. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!