Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vennél/vagy...

Milyen babakocsit vennél/vagy vettél ha annyit költhetnél rá, amennyit csak szeretnél?

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdem,mert nem tudom hogy milyen kocsit vegyünk,és már szorít az idő. A 35. hetet nyomom.

Végül is nem költhetünk annyit mi sem, maximum 120 000 Ft-ot, de kíváncsi vagyok, hogy ki milyet venne.

Az én szempontjaim ezek: Multifunkciós, mózes+hordozó+sport rész (levehető legyen mindegyik), alu váz, mindkét irányban be lehessen helyezni a mózest a hordozót és a sport részt, kerék 3 vagy 4 az mindegy,de nagy kerekek. Állítható tolókar. Fiúnk lesz,de színekből mindig van választék. Remélem nem hagytam ki semmit.

2010. jan. 31. 08:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a Bergontól a Kummer Vip-et tudom ajánlani, hatalmas és nagyon jó (nekem ilyen van) igaz nincs hozzá baby hordozó de azt külön is lehet venni.És nem utolsó sorba még "olcsó" is. [link]
2010. jan. 31. 09:29
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem engedhetem meg magamnak hogy ennyit költseg egy babakocsira, de lehet, hogy nem is akarnék.

Pierre Cardin babakocsit vettünk. Travel system. Vizszintesig dönthető. Több fokozatban állítható a háttámla. Autósülés van hozzá, ami belecsattolható. Szerintem ez tökéletes lesz. és nem is volt olyan iszonyuan drága.

2010. jan. 31. 09:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem irni, hogy én a mozest feleslegesnek tartom. Nagyon hamar kinövi a gyerek. És az elején úgyse viszi le hosszabb időre az ember még, akkor meg jó az a babkocsi, ami teljesen dönthető, vagy az autós ülés is.
2010. jan. 31. 09:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

120 000-ből a legjobbat veheted meg....

én ha sok pénzem lett volna, Bergont vettem volna, vagy valami szuper Takot.

2010. jan. 31. 09:52
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekünk ilyen van amazonas színben. Kisfiunk van nekünk is.

2010. jan. 31. 09:54
 16/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Meg vagy ezzel a kocsival elégedve?Milyen? Mekkora?

Még a terhességem elején én is néztem ezt a kocsit,de csak a neten. személyesen nem találkoztam még vele. Ahogy a Takoval sem.

Nem tudnád képet küldeni nekem a titekről? Mert teljesen másképp néz ki egy olyan fotón amit mi amatőrök készítünk, és más, ha a neten látom. A bébidet is beleteheted ha gondolod :) Persze csak ha nem kérek óriásit. Ha igen, akkor ne haragudj.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ha van még valami jó tanácsotok, akkor azokat várom.

2010. jan. 31. 10:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Neonato multisport 2009-et bettünk (pinkzöld színben) de csak azért mert lespóroltunk a bútorokat ^^
2010. jan. 31. 11:14
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

lemaradt h ez az ^^ nagyon megvagyok vele elgedve,pedig zord kertvárosi viszoyokat kell túlélnie és még midig ragad az n betűm...bocsi ^^

2010. jan. 31. 11:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

2 lányom van,elsőre egy Bregon King-re esett a választás. Előnye,hogy hatalmas a beltere,a kosara,nagyon strapabíro,a felfújhato kerekek nálam nem jöttek be,pláne hogy nem bolygos. Szállítani szinte lehetetlen,nagy és nehéz.

Másodikra vettem egy Graco Quattro Tour de Luxe-ot(ez tetszett már elsőre is,de sajnáltam rá a 120 ezret,így használtan vettem)A nagylány ovis,gondoltam jo lesz a travel system. Nem használom ki,a hordozojában szinte ült a kislány,adapter nélkül használtam. Most 8 hos,overállban nem fér bele( 8 kg). A mozest használtam az elején,de hamar kinövik. Ezeket leszámítva a kocsit imádom. A mihez rendes mozes van(nem textil),azt sem tudod kihasználni,mert 4-5 hos koruk körül már nem fekszenek hanyatt...

Még egy tanács:nem vennék babakocsit anélkül,hogy nem láttam,2 ismerősöm jol megjárta,nagyon gyenge műanyag volt a váza.

Jo egészséget,boldog babázást!!!

2010. jan. 31. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
120 000-ért már álomkocsit kapsz, bemész a bababoltba és megmondod ennyi van rá, megmutatják a legjobbat. Nekem elég volt a 40 000-es kocsi is amúgy, tökéletesen kihasznált minket és most a második babám is ebben fog utazgatni:) 34 hetes.
2010. jan. 31. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!