Milyen babakocsit vennél/vagy vettél ha annyit költhetnél rá, amennyit csak szeretnél?
Ezt csak azért kérdem,mert nem tudom hogy milyen kocsit vegyünk,és már szorít az idő. A 35. hetet nyomom.
Végül is nem költhetünk annyit mi sem, maximum 120 000 Ft-ot, de kíváncsi vagyok, hogy ki milyet venne.
Az én szempontjaim ezek: Multifunkciós, mózes+hordozó+sport rész (levehető legyen mindegyik), alu váz, mindkét irányban be lehessen helyezni a mózest a hordozót és a sport részt, kerék 3 vagy 4 az mindegy,de nagy kerekek. Állítható tolókar. Fiúnk lesz,de színekből mindig van választék. Remélem nem hagytam ki semmit.
Hát én nem engedhetem meg magamnak hogy ennyit költseg egy babakocsira, de lehet, hogy nem is akarnék.
Pierre Cardin babakocsit vettünk. Travel system. Vizszintesig dönthető. Több fokozatban állítható a háttámla. Autósülés van hozzá, ami belecsattolható. Szerintem ez tökéletes lesz. és nem is volt olyan iszonyuan drága.
120 000-ből a legjobbat veheted meg....
én ha sok pénzem lett volna, Bergont vettem volna, vagy valami szuper Takot.
Nekünk ilyen van amazonas színben. Kisfiunk van nekünk is.
Kedves utolsó válaszoló!
Meg vagy ezzel a kocsival elégedve?Milyen? Mekkora?
Még a terhességem elején én is néztem ezt a kocsit,de csak a neten. személyesen nem találkoztam még vele. Ahogy a Takoval sem.
Nem tudnád képet küldeni nekem a titekről? Mert teljesen másképp néz ki egy olyan fotón amit mi amatőrök készítünk, és más, ha a neten látom. A bébidet is beleteheted ha gondolod :) Persze csak ha nem kérek óriásit. Ha igen, akkor ne haragudj.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ha van még valami jó tanácsotok, akkor azokat várom.
lemaradt h ez az ^^ nagyon megvagyok vele elgedve,pedig zord kertvárosi viszoyokat kell túlélnie és még midig ragad az n betűm...bocsi ^^
SZia!
2 lányom van,elsőre egy Bregon King-re esett a választás. Előnye,hogy hatalmas a beltere,a kosara,nagyon strapabíro,a felfújhato kerekek nálam nem jöttek be,pláne hogy nem bolygos. Szállítani szinte lehetetlen,nagy és nehéz.
Másodikra vettem egy Graco Quattro Tour de Luxe-ot(ez tetszett már elsőre is,de sajnáltam rá a 120 ezret,így használtan vettem)A nagylány ovis,gondoltam jo lesz a travel system. Nem használom ki,a hordozojában szinte ült a kislány,adapter nélkül használtam. Most 8 hos,overállban nem fér bele( 8 kg). A mozest használtam az elején,de hamar kinövik. Ezeket leszámítva a kocsit imádom. A mihez rendes mozes van(nem textil),azt sem tudod kihasználni,mert 4-5 hos koruk körül már nem fekszenek hanyatt...
Még egy tanács:nem vennék babakocsit anélkül,hogy nem láttam,2 ismerősöm jol megjárta,nagyon gyenge műanyag volt a váza.
Jo egészséget,boldog babázást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!