Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel akivel 3 évet voltunk együtt több mint 2 hónapja szakítottunk. De egész idő alatt (nem mondom hogy szerelmes voltam)éreztem valamit a húga iránt. Persze soha nem is fordult meg a fejemben hogy lehetne valami. Az durva lett volna. Viszont mostanában egyre többet gondolok arra hogy beszélgetnem kéne vele. Szerintetek mennyi esélye lehet annak hogy összejön velem? Arra gondoltam hogy ha van exemnek már más valakije akkor nem sértődne meg. Az exemmel nagyon jóban van a hugocska amúgy.

Mellesleg nem vagyunk gyerekek

2013. jan. 22. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
hej, de erölködik valaki:DD
2013. jan. 22. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én cska sok sikert kivánok, ha normális az exed, akk ugy lesz vele, h 3 évig kibirtam vele jofej stb a hugomnak hátha összejön
2013. jan. 22. 20:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon pozitív hozzáállás lenne! :) Mert ugye minden ember mást hoz ki a másikból! De nincsenek itt elvi kérdések?
2013. jan. 22. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Én biztos iszonyatosan kiakadnék az exed helyében. Mondjuk az én húgom 10 évvel fiatalabb nálam, az azért burkoltan azt is jelentené, hogy "bocs, de te kiöregedtél, lecseréllek"

Ráadásul nem is telt még el túl sok idő a szakításotok óta. Szóval mindent összevetve én tuti kitekerném a nyakad....

24/N

2013. jan. 22. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:

24/N

Nem hinné hogy lecserélem mert én mindent megtettem hogy visszakapjam, de hiába. köztük 5 év van. És sajnos addig még szenvedtem őt hidegen hagyta a szakítás. Pedig sosem bántottam, nem csaltam meg, Nincs semmilyen szenvedélyem, eljártunk bulizni, romantikus is szoktam lenni, farkam mérete 18 cm, 7 órát szeretkeztünk 5 perces pihenőkkel, meg sorolhatnám még hosszasan. Szóval nem tudom hol hibáztam de azt tudom, mert ismerem hogy a huga más. Ő értékelne, szerintem :)

2013. jan. 22. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz. Ha megcsaltad volna a húgával, az gáz lenne.

De ahogy leírtad nem ez történt.

Ha az exed normális felfogású, akkor örülni fog a húga boldogságának.

2013. jan. 22. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

1000% hogy nem fog örülni...

nincs egy olyan csaj aki örülne ha az exe összejönne a barátnőjével/testvérével...

21L

2013. jan. 27. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!