Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itt sírnak az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itt sírnak az alacsony férfiak ahelyett, hogy férfiként viselkednének?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Természetesen nemcsak az alacsonyság kizáró ok, hanem a csúnya arc is. Nálad utóbbi lehet a gond, utolsó.
2013. jan. 24. 20:03
 12/22 anonim ***** válasza:
9-esnek szólt az előző.
2013. jan. 24. 20:03
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

9es vagyok! Én nem tartom rondának magamat, de szerintem nem igazán vagyok jóképű.

Mellesleg ha egy csajnak tetszel nem hinném, hogy fogja megtenni az első lépést. Több alkalommal azt vettem észre, hogy végigmértek lányok, meg megnéztek. De odajöttek hozzám és leszólítottak??? NEM!!! Mert ha pasinak születtél, akkor ez a TE DOLGOD!!

2013. jan. 24. 20:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Azzal nincs is probléma, csak azzal, h akinél próbálkozom, mindenki elutasít a "magasságom" meg a pofázmányom miatt.
2013. jan. 24. 20:09
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát ha nem mersz kezdeményezni, akkor költsd a pénzed nyugodtan a prostikra. Ilyen magasan talán 1-2 visszautasítást talán kapnál, de amúgy könnyen szerezhetnél barátnőt.

Én már rengetegszer próbálkoztam és mindig ugyanazzal a negatív eredménnyel, mert én alacsony vagyok és ronda, amin nem lehet segíteni.

2013. jan. 24. 20:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez ma már egyre kevésbé van így. Állítólag. Én nem tudhatom, mert a középkorosztályhoz tartozom, de tizenéveseknél, fiatal huszonéveseknél ma már igenis gyakori, hogy szó szerint kikezdenek a lányok a fiúkkal. Múltkor mesélte egy 15 éves fiú anyja, hogy két lány kiszúrta, és az egyik óne zsinór leszólította a fiát a plázában, miközben az anyjára várt, és öt perc beszélgetés után már a telefonszámát kérte. Anyja megjött, kérdezte, mi volt ez, a gyerek elmondta. Anyja kérdezte: És megadtad? Válasz: Csak nem képzeled!

Gyereknek (még) van tartása. Csak később meg ne bánja. :D

2013. jan. 24. 20:13
 17/22 anonim ***** válasza:

9es vagyok!!

Háromszor voltam viszonzatlanul szerelmes, és rettegek attól, hogy újra az leszek.

10 év alatt elég kevés alkalommal próbálkoztam lányoknál, mindig lutasítottak (legyünk csak barátok). Volt közte átlagos, szép is. Érdekes, hogy mindig nálam alacsonyabb, és nem jóképű pasik miatt utasítottak el.

Hát milyen ez a világ?

2013. jan. 24. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
16 os akkor mégiscsak ronda vagyok, csak én hiszem azt, hogy nem! XDXD
2013. jan. 24. 20:16
 19/22 anonim ***** válasza:

9-es, látod, valahogy azt szokták mondani, hogy a kisugárzás, a fellépés a lényeg, meg hogy valami megfoghatatlan stimmeljen, és az csak még jobb, ha az első perctől kezdve stimmel, habár később is magába tud szerettetni az ember olyanvalakit, aki álmában sem gondolta volna, hogy egyszer vonzódni fog hozzá.

Szerintem a legfontosabb, hogy nem szabad annyira görcsölni, erőlködni, ne érződjön, hogy annyira kell már egy kapcsolat vagy pont az a lány, mert akkor tuti nem fog sikerülni. Ez nagyon taszítja a csajokat, az esetleges kezdeti vonzódást is megölheti a túlzott rágörcsölés, akarás. Take it easy jelleggel kell csinálni, azzal a filozófiőval, hogy ha összejön klassz lesz, ha nem, az se baj, de nem azonnal beleborulni a kapcsolatba, ami egyelőre még csak lehetőség.

2013. jan. 24. 20:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Bezzeg az épeszű kérdések zöme törlésre kerül...Hogy is van ez?
2013. jan. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!