Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon 'visszataszító', hogy alacsony vagyok?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok :)
19l
2013. jan. 24. 13:11
2/20 anonim válasza:
Az exem is ennyi volt kb, nem volt visszataszító, bár egy kicsit érdekesen mutatott mellettem.
Ismerkedj 170 körüli fiúkkal.
3/20 anonim válasza:
Dehogy, én szeretem az alacsony csajokat :) sose gáz az.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem magasság alapján fogok párt keresni magamnak. Az előző barátom 203 centi volt, aztán egy 207 centis sráccal randiztam.
Most egy 186 centis srác a 'kiszemeltem'.
2013. jan. 24. 13:15
5/20 anonim válasza:
Ugyan már, én 155 cm vagyok. Iskolások között simán elmegyek. Néha nekem zavaró, de nem kell foglalkozni vele.
7/20 anonim válasza:
Nekem aztmondják,hogy szeretik az alacsony csajokat,nameg igy mehet a magassarkú is:D 163cm vagyok
8/20 anonim válasza:
Hogy a fenébe csinálod, hogy a magas pasik megtalálnak?:DDD
Mondjuk nőként nem gáz, ha pici vagy..
9/20 anonim válasza:
Csípem az alacsony lányokat, de ők keveslik a 173 centim...
10/20 anonim válasza:
Szia én is 160-162 körül vagyok és egyáltalán nem számítok alacsonynak a környezetemben. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!