Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itt sírnak az alacsony férfiak ahelyett, hogy férfiként viselkednének?
Alacsony vagyok. És vékony is. De férfiként viselkedem. Nem sírok. Sosem volt komplexusom a magasságom miatt. A legfontosabb úgy is az, hogy nincs kis p.csöm. Az sudárságot meg deltaságot lesz.rom, nem érdekel.
Az igaz, hogy egyre több a magas lány, és 30-40 évvel ezelőtt egy ilyen magasság, mint ami nekem van (172-74) tök átlagosnak számított, ma meg már alacsonynak.
De még mindig rengeteg nagyon jó csaj van, aki sokkal alacsonyabb még így is nálam, gyönyörűek, arányosak, iszonyat jó testük, mellük, s.ggük van, szóval igazi szexi kis f.szhegyezők, rám valók. Úgyhogy minek sírjak?
"ne csodálkozzanak,hogy így senkinek sem kellenek"
Hát igen, alacsonyan nem kellünk a kutyának sem :D
Majdnem 190 cm vagyok, és prostituálthoz fogok fordulni szűztelenítés ügyben, mindezt 24 évesen.
Magasság ugyan már.....
Az arc felülírja a magasság témát. A nők a következőképpen választanak párt:
Arc > Magasság > Legyen "rosszfiú" > Vagyon > Testalkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!