Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzünk barátnőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzünk barátnőt, avagy hogyan udvaroljunk - kezdőknek?

Figyelt kérdés
Szoval 23 éves létemre nem volt még barátnőm, és itt nem arról van szó, hogy azért lenne jó, mert cikinek érzem(mellékesen igen) hanem azért mert már olyan jó lenne valaki :S De az a megközelítés, hogy a csillagokat lehoznám kevés volt. Lányok/fiúk, nők/férfiak... mi a fészkes fenét csináljak ? Nem azt mondom hogy én vagyok Brad Pitt, de azért ronda se vagyok, diplomám van, jó munkám van, ez se lehet akadály , kedves vagyok, megértő, és türelmes... (már ha van mire türelmesnek lenni). Kérdem én ezek miért olyan elvetendő dolgok ? Mert valamivel baj van, de nagyon nagy, és nem tudom hogy mivel.
2013. jan. 23. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:

"diplomám van, jó munkám van"

Ezt azonnal felejtsd is el, mert nem ezen múlik. A kisugárzásod a lényeges. Mennyire vagy mosolygós, vicces, kedves és az sem baj, ha szeretsz beszélgetni és nem fordulsz magadba. És még 1001 más dolog szóba jöhet, de a női agyhoz nincs használati utasítás. Van aki bunkón leléptet, de találkoztam már olyannal, akit alig lehet lerázni.:D

2013. jan. 23. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt azoknak írtam, akik rögtön a pénzzel jönnek: lásd első hozzászóló.
2013. jan. 23. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek a tulajdonságok amik benned vannak jók, a legtöbb embernek ez már túl unalmas a mai társadalomban, és ez nem a te hibád.Többet keresnek, nem azt mondom hogy soha nem lesz senkid, de ha csak ezekre a tulajdonságaidra hagyatkozol később jön el a te párod. Kezdj el járni valami sportra ami faszán kiedz , és máris nagyobb esélyed lesz csajt találni.
2013. jan. 23. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!