Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozz egyetemen, kezdőknek (ez lennék én), tanácsokat szeretnék?
Haver!
Ez nagy témát átölelő kérdés, rövid jó válasz nincs!!!
Vedd meg a KULCS A NŐHÖZ címü könyvet nem hosszu és tök jó modon gyakrolati tanácsokkal teljesen használható modon csinál beloled gigolot :D
Hallod, TUTI! :D Én nekem ezért van feleségem - uj - :D
mindenkinek ezt ajánlom!!!!!
cső
"Szaladj végig meztelenül a folyosón." Ez snassz...
Egyszerű... Járj el bulizni... Majdnem minden nap van valami... Ha meg koleszos vagy, akkor menj le a koli elé... Nálunk az a dohányzó, aztán szólítsd le őket... Mit kell ezen bonyolítani...
Én már öreg vagyok, nem biztos, hogy jól mondom, de hátha... Szal azt hallottam, mostanában kezdenek működni a régebben viccnek szánt csajozós dumák is... Ilyen "Szép a cicid, jössz táncolni?" egyre kevesebb pofonnal megoldódik. Lassan a "Teccő kóla, kő g...?" lesz a standard :/
Na jó, nem... Szerintem tényleg jó szolgálatot tesz egy-egy könyv, érdemes körülnézni. Szex témában is, mert ugye a második biztonság (a "jó vagyok" biztonsága) ugyanolyan fontos. :)
Vedd elő a farkad és kérdezd meg tetszik-e neki. Ha azt mondja igen, akkor nyert ügyed van. Ilyen egyszerű. Milyen füzet?
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!