Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szex pózokat tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szex pózokat tudnátok ajánlani kezdőknek?

Figyelt kérdés
légyszives többet is soroljatok fel
2012. júl. 25. 04:18
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. júl. 25. 05:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én saját tapasztalatból azt javasolnám, hogy kezdőknek, főleg ha szüzek vagytok, akkor a misszionárius póz a legjobb, tehát a lány hanyatt fekszik, a fiú pedig felül fekszik rajta. Mert egy szűz lány hüvelye még érzékeny, és ez a póz nem tágítja annyira, nem engedi be túl mélyen, így talán ez a legkevésbé fájdalmas neki. (És persze a fiúnak is akkor a legélvezetesebb, ha a lánynak jó.) Ha a lány érzékenyebb, akkor próbálkozhattok a lovagló pózzal, a fiú fekszik, a lány ráül. Igaz, így mélyebben hatol a pénisz a vaginába, ezért elsőre kellemetlen lehet, de mivel ilyenkor a lány mozog, ki tudja tapasztalni, hogy jó neki. Ja, meg ebben a pózban tudjátok izgatni a csiklót és a melleket is,ami rásegít a gyönyörre. Én leginkább ezt a két pózt ajánlanám elsőre, mert minden más (hátulról kutyapózban, fekve, állva stb) fájdalmas lehet a lánynak, illetve macerásabb pózok, amiket akkor lehet igazán élvezni, ha már tapasztaltabbak vagytok. Persze ezek csak saját tapasztalatok, egyénfüggő, anatómia függő.
2012. júl. 25. 09:55
 3/3 Hanariko ***** válasza:
én is csak a misszionáriust tudnám mondani.
2012. júl. 26. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!