Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról a srácról, aki úgy járkál, mintha valamilyen arisztokrata lenne? Olvasd el lent kérlek!

Figyelt kérdés
Nem ismerem még nagyon, de a járására nem lehet az mondani, hogy nagyképű, hanem egyszerűen csak olyan könnyed és erőt sugárzó, de olyan távolságtartó. Mi a véleményetek egy ilyen srácról? Félek, hogy pórul járnék vele. Mit tanácsoltok?
2013. jan. 19. 02:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Mi a franc az a creepy?

Nem, nem mennek oda a lányok. 10 lányból átlag kettő odamenős. A többi 8 legfeljebb jelezget és még mindig elvárja, hogy a fiú fusson utána.

A helyesség meg relatív. Attól számodra lehet helyes, mert másnak nem tetszik. :)

2013. jan. 19. 03:01
 12/28 anonim ***** válasza:

Azzal ne foglalkozz, hogy a 6. érzékről írtam, így értettem.

A nem-helyességet meg hogy a fenébe lehet nem-kiszúrni. Ránézel, neked tetszik vagy sem, ennyi.

Ezt nem lehet eltéveszteni.

2013. jan. 19. 03:02
 13/28 A kérdező kommentje:

Bocsánat, apám angol(nem él velünk már), édesanyám meg magyar.

Creepy: hát ilyen hátborzongató, fura alak, akiből az ember szörnyű dolgokat néz ki. De mondom, az én szememben ő nem ilyen.

2013. jan. 19. 03:05
 14/28 anonim ***** válasza:
Lefordítottam, csak fura volt, hogy egy fiúra ezt mondod. Van valami alapja esetleg? :) Valami a viselkedésében, egy-egy elejtett szó, stb?
2013. jan. 19. 03:06
 15/28 A kérdező kommentje:

Idézek magamtól:)

"Ha tényleg helyes lenne és nem lenne creepy' akkor nem mennének hozzá oda a lányok? Mert most akkor valamelyik a nem helyesség vagy a creepy-ség közül fennál és csak én nem szúrom ki?:)"

2013. jan. 19. 03:09
 16/28 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam erre, hogy nem. Nem mennének oda. Jelenleg egy viszonylag szép, vagy simán átlagos fiatal lánynak legalább 10 fiú is csapja a szelet. Beszélgetni persze odamehettek volna.

Abból alakulhatott volna valami.

Volt már a srácnak kapcsolata?

2013. jan. 19. 03:14
 17/28 A kérdező kommentje:

ma 03:14

18 éves jelenleg(nem bukott, 4-es gimis), de volt már 3 kapcsolata, amiből az egyik 3 hónapos volt, a többi meg csak így 1 hónap alatti. Bulikba nem nagyon jár, talán 2 havonta egyszer, de láttam már lányokkal csókolózni házibuliban, bár nem sokszor.

Régebben, még 15 éves kora körül, nagyon szerette a fegyvereket, kést hordott pl a suliba.:D De mostmár ezt kinőtte, meg pl soha nem is volt semmilyen verekedése.

2013. jan. 19. 03:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Azért nem árt közelebbről megismerni, elsősorban. Visszahúzódó, nyíltan nem agresszív, fegyverkedvelő. Ez lehet nagyon pozitív- ámde negatív is.

Ha ismered a lányokat, akikkel járt, esetleg finoman lehet érdeklődni, úgy, hogy ne tűnjön fel, hogyan viselkedett a kapcsolatban.

De ebből sem érdemes kiindulni, szakítás után az emberek 99% szerint a másik a hibás. :)

2013. jan. 19. 03:27
 19/28 A kérdező kommentje:

Hát érdeklődnék én, de a 3-ról akiről tudok, abból egyik 160km-re lakott tőle-vele nem találkoztam, de a legjobb barátja mesélte barátnőmnek, mivel a barátjának a szerelme volt a lány, a "kiszemeltem " pedig meg tudta szerezni,ezért aztán rossz lett a viszonyuk, és mindenkinek kibeszélte. De a barátja nem járt a lánnyal, csupán tetszett neki, a kiszemeltem pedig legyűrte a szerelem.

A másik kettő pedig kicsit közelebb(50-60km) lakott tőle, őket mindkettőjüket láttam vele pl sétálni kézenfogva, egyik átlagos lány volt, másik pedig elég jól nézett ki.

2013. jan. 19. 03:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Azt veszem ki a szavaidból, hogy neked tetszik is a srác, meg nem is. Hezitálsz, hogy merjél e kapcsolatot létesíteni vele, vagy sem. Én a helyedben belevágnék. Csak úgy érhetünk el sikert, boldogságot, ha próbálkozunk.
2013. jan. 19. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!