Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik kifejezetten nemesi családfák kutatásával foglalkoznak, vagy olyanok, akik ilyen embereket ismernek?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem, mert van egy pár családnév a családfámon, amelyeket nemesi családok is viseltek, de nem tudom, hogy az adott ember annak a nemesi családnak a tagja vagy sem.

Nem feltétlenül nagy arisztokrata családokról lenne szó elsősorban, de van egy olyan család is.

Ha valaki tud segítsen!

Köszönöm a válaszokat! :D

2012. nov. 13. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Bárdossy Péter.

[link]

Mi már készíttettünk vele családfát, ezért merem írni :)

2012. nov. 13. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem, de érdekel ez a téma, a régi, nemesi családok, ezért írtam ide. Majd ismerteted a végeredményt? :)
2012. nov. 14. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Ha 3 éves elhalt gyermeket akarsz dinasztia alapítónak, vagy ha FamilySearchos anyakönyvet 60.000-ért akkor neked Bárdossy az igazi!
2012. nov. 18. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
:)
2012. nov. 18. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
lol
2012. nov. 18. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha tudsz mást is, megoszthatod velünk.
2012. nov. 19. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves #6-os!

Ezt hogyan érted????

2012. nov. 20. 00:09
 8/10 anonim ***** válasza:
#3-nak szólt, ez lemaradt :)
2012. nov. 20. 11:03
 9/10 anonim válasza:
75%
Mivel meg lettem szólítva, ezért kénytelen vagyok reagálni az előttem szólóhoz! Amennyiben volt ügyfelem az illető, úgy arra kérem, ha reklamációja van, keressen meg, és természetesen kijavítjuk, ha tévedtünk! A névtelen vádaskodás pedig hitelrontásnak minősül, melytől kéretik tartózkodni! Mi is emberek vagyunk, tévedhetünk, de valamennyi munkára garanciát vállalunk, azaz korrigáljuk, ha hibát vétettünk! Maradtam tisztelettel: Bárdossy Péter
2012. nov. 22. 13:55
 10/10 anonim válasza:

Gudenus János József

Magyarországon valószínűleg a legprofibb ebben a témában.

2014. jún. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!