Mivel foglalkoznak azok a Magyarországon élő ázsiaiak akik kifejezetten csak BMW, Audi, Mercedes és nagyobb VW autókkal járnak?
Ezek mennyi adót fizetnek?
Ha nem fizetnek akkor nekik miért nem kell fizetni, magyar embernek meg miért kell?
Nem igaz, hogy senkinek nem szúr szemet, hogy ott van egy hatalmas nagy piac a Kőbányai úton Budapesten, egy darab nyugta, egy darab számla nem készül ott.
És nincs felszámolva, virágzik és egyre több jön belőlük ide. Ezt így az állam hagyja működni?
Első kérdésedre a válasz:'piacoznak'
Második kérdésedre a válasz:SEMENNYIT és az a baj,hogy a munkavállalók után se fizetnek,ill. szemét módon viselkednek velük:kirúgják,mielőtt be kéne ,hogy jelentsen!De inkább hamarabb.
De ha én el akarok menni egy másik országba és megpróbálnék ilyet csinálni, hogy csalok, nem fizetek adót úgy repülnék onnan, hogy a lábam nem érné a földet.
Ezek meg idejönnek az adóparadicsomba?
Élnek mint Marci Hevesen? Semmire semmi gondjuk?
Kutya rájuk nem néz, nem ellenőrzi őket?
Hát milyen ország ez???
Miért van itt mindenkinek több joga/lehetősége mint a magyarnak?
Mert ez az ország a zsidóké, a cigányoké, a bevándorlóké, a multinacionális cégeké, meg a politikus bűnözőkké! nem a Magyaroké!
Ez nem rasszizmus ez a valóság!!!!!!!!!
Azon a piacon mindenki (az összes kínai üzlet) havi 50ezer (pár éves adat) védelmi pénzt fizet Pintér Sándor csapatának.
Egyébként Düsseldorfban is voltam bolhapiacon, ott se láttak még blokkot/nyugtát, és az árusok jelentős része is arab/néger/sárga volt.
A pesti üzletem mellett áruló vietnami rendszeresen ad blokkot, több ellenőrzésen mindent rendben találtak nála (néha meg nem), magyar beszállítóktól rendel, stb. Ja, és 12 órát dolgozik heti 7 nap.
látszik, hogy csak kívülről látod a dolgokat és valójában fogalmad sincs arról, hogy mennek ott a dolgok...
a többségük kereskedelemmel foglalkozik és igen, sokan csalnak adót ami bizony rohadtul nem szép dolog!
ugyanakkor akik kinn dolgoznak a bódékban a piacon, azok heti 7 nap dolgoznak 8-10 órát, nincs betegszabadság sem szabadság stb... szóval őket ne irigyeld.
a főnökök jórésze pedig ugyanígy kezdte.
én azért tisztelem őket azért, mert nulla nyelvtudással eljönnek egy ismeretlen országba aminek a kultúrája is teljesen más és mégis megcsinálják a szerencséjüket. lehetne tőlük mit tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!