Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel foglalkoznak azok a...

5tr4ng3 kérdése:

Mivel foglalkoznak azok a Magyarországon élő ázsiaiak akik kifejezetten csak BMW, Audi, Mercedes és nagyobb VW autókkal járnak?

Figyelt kérdés

Ezek mennyi adót fizetnek?

Ha nem fizetnek akkor nekik miért nem kell fizetni, magyar embernek meg miért kell?

Nem igaz, hogy senkinek nem szúr szemet, hogy ott van egy hatalmas nagy piac a Kőbányai úton Budapesten, egy darab nyugta, egy darab számla nem készül ott.

És nincs felszámolva, virágzik és egyre több jön belőlük ide. Ezt így az állam hagyja működni?

2011. júl. 15. 13:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
És az is csak azért,hogy ne szúrjon szemet,a rendőrségnek! Előző vagyok.
2011. aug. 8. 22:43
 32/37 A kérdező kommentje:

Aki az előző hosszú kommentet írta:

Érdekes amit mondasz. Eléggé.

Hogy én nem a hatóságra haragszom? Oda írtam öreg a kérdésbe is, hogy "Ezt így az állam hagyja működni?".

Nem tudsz olvasni? Szerintem ez arra utal, hogy helytelenítem a dolgot.

Hagyd már ezt a baromságot, hogy jaj 14 órát dolgozik meg hétvégén meg mittudomén és ha kétszer annyit dolgozik akkor kétszer annyit keres mint a magyar. Munkamorál...

Hogyne. Ezért jár 10-15 milliós kocsival. És a magyar, aki pedig feleannyit dolgozik (szerinted) ezek szerint 5-7 milliós kocsival jár ugye? Te nem látod ezeket a vadonatúj német autócsodákat amivel közlekednek? Nehogy azt akard már beadni, hogy normális keresetből finanszírozni lehet egy ilyen autót meg a fogyasztását.

Járunk itt bekötött szemmel birka módra skandálva, hogy "a kemény munka meghozza gyümölcsét".

Ne legyünk már ennyire demagógok. Itt most azt a maszlagot akarod beadni, hogy dolgozzál szépen, kitartóan sokat és akkor majd meglesz a gyümölcse? :-)

Te melyik országban élsz?

Számlát ad, nyugtát... Igen, és akkor Andersen lapozott.

Egyébként meg az államnak kellene ezekre odafigyelni.

Én nem vagyok álszent, hogy azt mondom mindenki adjon számlát, meg jaj csak úgy szabad mert jaj törvény.

Csak azért mégis más mikor valaki gennyesre keresni magát abból, hogy csal. A magyar állampolgár seggébe meg belebújik az adóhatóság 4 fillérért. Na az már úgy szúrja az ember szemét mikor látja, hogy a 20 éves sárga majom 5ös bömbivel csapatja a Hungárián.

És aki azt akarja beadni, hogy "dehát biztos sokat dolgozott" meg "biztos sokat dolgoztak érte a szülei" az ostoba, vagy vak, vagy ő is ugyanezt csinálja.

2011. aug. 9. 11:31
 33/37 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, így van,ahogy mondod!:) Teljesen egyetértek. Nekem is egy 25 éves kis CSICSKA volt a főnököm,x5,szüleinnek,rokonainak is mercik passát,stb, egy toyotát nem láttál a parkolóba.
2011. aug. 9. 16:46
 34/37 anonim ***** válasza:
34%

Irigység a köbön.

A sárgák legalább valami értéket adnak és nem ingyér tolják a világra a pulyát havi szinten mint a cigá.... öööö norvég cserediákok.

Ők legalább valamit csinálnak,és miér fizetne adót,hogy a bodzaszedő norvégoknak legyen zséje? értitek remélem! :O

Amúgy külföldön is negyed annyi adót fizet aki bevándorló pl:Benelux államokban.

Akkor ők is engem fognak szidni amikor kint fogok élni.

Tessék utánuk csinálni,engem sose bántottak a kínaiak mindig mosolyogva beszéltek velem és normálisak tisztelettudóak voltak,és igazuk van fizessen adót akinek két anyja van.A köcsög Orsóskának,egy fillért se.

Ügyeskedni kell emberek,tessék mindenki találjon valamit ki,természetesen ez nem fog menni a fotelben ülve.

2012. nov. 20. 17:27
 35/37 bmxboy33 válasza:
igy jó
2013. okt. 19. 12:44
 36/37 anonim ***** válasza:
Düsseldorfban pedig azért nem adtak számlát a bolhapiacon,ugyanis az ott olyan,mint itt a garázsvásár,nem kell utána adózni.
2013. okt. 19. 22:50
 37/37 joshy8084 válasza:
Eltelt röpke 11 év, lett már jó autód, vagy még mindig a kínaiak a hibásak? :D
2022. júl. 31. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!