Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel foglalkoznak azok a...

5tr4ng3 kérdése:

Mivel foglalkoznak azok a Magyarországon élő ázsiaiak akik kifejezetten csak BMW, Audi, Mercedes és nagyobb VW autókkal járnak?

Figyelt kérdés

Ezek mennyi adót fizetnek?

Ha nem fizetnek akkor nekik miért nem kell fizetni, magyar embernek meg miért kell?

Nem igaz, hogy senkinek nem szúr szemet, hogy ott van egy hatalmas nagy piac a Kőbányai úton Budapesten, egy darab nyugta, egy darab számla nem készül ott.

És nincs felszámolva, virágzik és egyre több jön belőlük ide. Ezt így az állam hagyja működni?

2011. júl. 15. 13:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
54%

akkor ismerd el a szorgalmas kínai meg vietnámi népet, azokat akik tönkreteszik a Hazád iparát meg gazdaságát!

ezért nincs már textiliparunk mert az ilyen liberálisok mint te beengedik a sárgákat a szemét termékeikkel együtt!

Nagyon szépen köszönöm neked és a hozzád hasonlóknak hogy a sárgák, a cigányok és a zsidók lettek itt az urak, sajnos ezért kell nekem ausztriában dolgoznom és oda is fogok költözni mert nem akarok hogy állmomban megöljenek a cigányok!

Akkor te szeretheted Orbánt mert olyan jól benyalt a kínai kommunistáknak és meg több sárga jön ide!!!!!

2011. júl. 18. 16:38
 12/37 A kérdező kommentje:

Szorgalmas nép? Pajtás!

Ha Neked azt mondják menj dolgozni mondjuk Franciaországba úgy, hogy nem tudsz franciául viszont garantáltan egy forint adót nem kell fizetned, ellenben dolgozni kell, Te mit választanál?

Én mennék személy szerint.

Hogy jön ide a szorgalom? Könyörgöm!

A saját pecsenéjét sütögeti! Hát a saját bizniszben mindenki szorgalmas, mert ha nem dolgozik, éhenhal!

Magyart is tisztelsz mert családi vállakozása van és hétvégén is dolgozik? Nem? Miért nem? Igen? Mit tisztelsz rajta? Mégis mi a fenét csinálna? A munkából van a pénz!

Szerinted azért dolgozik annyit az ázsiai, mert szorgalmas? Szerintem pedig azért, mert szereti a pénzt.

Vagy láttad már, hogy azt mondta, hogy hát én ezt az utolsó 2-3 órát nem számolom. Felajánlom inkább a pénzt valami alapítványnak, én úgyis annyira imádok dolgozni és szorgalmas is vagyok!

Úgy mondod mintha valami hasznot hajtana az országnak a fene nagy szorgalmával. De csak tönkreteszi!

Ilyen sokat dolgoznak? Nahát. Ismerek olyat aki ugyanannyit dolgozik minimálbérért. Hoppá!

Talán, mert őt dolgoztatják és nem saját üzlete van?

Ő is szorgalmas! Mert ha nem az, kirúgják.

Utolsó hozzászólónál a pont!

Én is készülök elhagyni az országot az ilyenek miatt.

Felháborítónak tartom, hogy egy külföldi nulla adót fizessen és helyette is én csengessek.

A kegyetlen sorsukról és látástól-vakulásig tartó munkáról csak annyit,hogy ahova a teniszezni oda nem tudok szombatra időpontot foglalni, mert vietnámiak kibérlik az összes pályát szombatra. 15 pályáról van szó.

Hú de szar nekik.

Felháborítónak tartom, hogy holmi jöttment, senkiházi, adócsalónak több joga legyen, mint az adott ország polgárának. Én kivágnám őket az országból nemes egyszerűséggel. Adja el máshol a szarját. Máshol csaljon a vámon. Más országot tegyen tönkre. Máshol éljen kiskirályként. Máshol dolgozzon olyan rohadt sokat... És máshol vásároljon lakásokat és adja ki magyarnak albérletbe úgy, hogy ő maga a Rózsadombon él (igen... ilyen is van sajnos)

2011. júl. 18. 20:53
 13/37 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem azért rúgtak ki, mert nem voltam szorgalmas,egy ruha nagykerben dolgoztam ,1 nap bejött 1 vevő kb. arra voltunk 2-en igaz azok otthagytak többmillió ft is, és általában sárgák voltak,tehát általában nem hozzám jöttek oda,hanem a kolléganőmhöz,aki szintén kínai,mert ő beszélte a nyelvüket.Angolul,magyarul nem tudtak.Reggel fél 8-tól este 7-ig volt a munkaidő (de minek???) és az volt az indok,hogy sokat cigizek.Egy nap kb 6 szálat szívok.

Aztán utána láttam a hirdetésekben, minden hónapban új embert kerestek.........

Az előtt rúgtak ki,hogy be kellett volna jelenteniük! Gusztustalanok,olyanok mint a cigányok!Csak a lehúzás megy, BECSÜLET 0!!!!!! Azt meg meg sem kell már említenem,hogy mindegyik a legmárkásabb,legújabb autóval járkált,nem is 1-gyel/fő!!!Nekem kellett a több,mint 80 milliós lakását intéznem!!!!!!Hányok tőlük!

2011. júl. 18. 21:43
 14/37 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kocsim,és nem mondták hogy itt egy céges autó, vagy az egyik sofőr elvisz,vagy ilyesmi,gyalog,bkv-val mentem úgy,hogy azt se fizették ki!!És még rámszóltak,hogy ilyen sokáig tartott az út??? A város másik felébe!Vissza kéne küldeni őket oda ahonnan jöttek!!!!!!!!!!
2011. júl. 18. 21:47
 15/37 anonim ***** válasza:
93%
Azt nem tudom ha mindenki így gondolkodik akkor mért vannak még mindig itt a sárgák? és mért a liberálisok vezetik ezt az országot??
2011. júl. 18. 21:51
 16/37 anonim ***** válasza:
70%
úgy jön ide a szorgalom, hogy sokan (magyarok is ) inkább a segílybül élnek munka helyett. (én dolgozom)
2011. júl. 31. 14:19
 17/37 anonim ***** válasza:
58%
én speciel rengeteg magyart látok akik ahhoz hogy kitaláljanak valamit túl buták és bátortalanok, ahhoz hogy heti hét napot dolgozzanak ahhoz pedig lusták. bezzeg amikor valakinek jól megy, mégpedig azért mert meg merte lépni, akkor pedig irigyek. szerintem teljesen meddő vita. akkor miért nem mész ki Franciaországba ha ott olyan könnyű?
2011. júl. 31. 14:29
 18/37 anonim ***** válasza:
60%

Nyaljátok ki a pi.csáját a sok kis kínai ge.cinek!

Ők nem munkahelyet teremtenek,hanem kizsákmányolnak TÉGED is! Mert lenyúlják az adót!!!!!Ezt nehéz felfogni?

speciel az én főnökeim NEM dolgoztak heti hét napot,csak az "alattvalók"!A kínai munkatársam azt mondta,neki van egy lánya,aki itt született, hogy ő nem dolgozna kínainál,mert tudja,hogy milyen szemetek.Ott is csak a főnökök élnek jól!Aki kínai és nem rokon azt meg kizsákmányolják!Ocsmányak,haza kéne őket küldeni a g.cibe!

2011. júl. 31. 16:28
 19/37 A kérdező kommentje:

Aang:

Biztos, hogy a magyarokra gondolsz amikor a segélyből élésre gondolsz?

Van egy bizonyos népcsoport ugyanis akik valóban segélyből élnek, de én őket nem tartom magyarnak csak azért, mert magyarországon élnek... már bocsánat érte.

Ez tudjuk kikre jellemező. Ők is rombolják az országot.

2011. aug. 1. 08:29
 20/37 A kérdező kommentje:

héhaver:

Franciaországot, mint példát mondtam. Szó sincs arról, hogy ott ne kellene adót fizetni. Nem érteni jól magyar?

Példa tudod?

Mert egyébként tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy ezt máshol nem lehet eljátszani, csak itt Magyarországon, hogy senkiházi külföldi idejön és megteheti, hogy nem adózik semmit és hozzá sem nyúlnak.

De a magyarnak a seggébe bújnak és adórevízióra hívják 4 forint miatt.

Nem zavar senkit, hogy van aki konkrétan nullát fizet be.

Hagyd már abba ezt a meg merte lépni dolgot kérlek!

Mit mert meglépni?

Hogy idejött és meg merte lépni, hogy nullát fizet?

Erre mondtam a Franciaországos példát.

Példa következik figyelj:

Szólnak a magyar ismerőseid Franciaországból, hogy figyelj gyere ide, mert itt iszonyat jó. Semmit nem kell fizetni. Mindegyikünknek Mercije van. Semmi adót nem kérnek tőlünk.

Innentől következik ami szerinted bátorság illetve "meg meri lépni"-dolog.

Eldönteni, hogy akarsz-e milliomos lenni.

Akarsz? Mész.

Nem akarsz? Nem mész.

Megmondanád mégis mit kockáztat a sárga mikor idejön?

A csodálatos megélhetését Kínában vagy Vietnámban? :-)

Kockáztatja, hogy idejön nyomorogni mi? Ebbe a szar országba. A vak is látja, hogy csempésznek a határon. Ezt mindenki tudja.

Minek van ennyi kínai étterem? Minden sarkon van egy! Pénzmosók!!!

De amúgy meg örülj csak neki, hogy fizeted helyette az adót te nagyokos, ha egyáltalán be vagy jelentve.

Az ilyen közönyös barmok miatt tart ott az ország ahol.

Majd ha elhúzott innen az összes orvos meg normális szakember akkor lesz csodálkozás.

És nem mind a fizetés miatt megy el, hanem (mint én is) mert itt mindenkinek több joga van mint a magyarnak.

És én inkább leszek valahol idegen, mint hazai egy olyan országban ahol a jövevény van becsben tartva, ahol aki nem dolgozik lakást kap, ahol megélhetési gyermekvállalás van, ahol az adócsaló vígan él, ahol az ország negyede tartja el az országot, ahol a kismamát el lehet bocsátani, ahol a külföldi rendszámú autós büntethetetlen, ahol jobban jársz ha a környező országokban tankolsz mert itthon megfizethetetlen(most már kb annyi mint Svájcban, de ott mintha több lenne valamivel a fizu nem?), ahol átvágják az emberek frankhitellel (nekem ugyan nincs) amit frankban nem fizethetsz vissza (kész röhej, akkor mitől frankhitel?)

Most miért nem vehetek fel? Mert akkor tán nem a bank járna jól ha lemegy az árfolyam, hanem én?

2011. aug. 1. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!