Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról a srácról, aki úgy járkál, mintha valamilyen arisztokrata lenne? Olvasd el lent kérlek!
én szeretem a lazaságot..
az ilyen stílusút meg lelökném a taigetoszról finoman szólva.
Miért?
Bár fura... a lazaságot élteted, mégis ha valaki nem olyan, mint amit elvársz, azt már kiraknád a taigetoszra...Szóval valamilyen formában te is "lenéző" vagy más emberekkel szembne. Akkor egy laza ember miért állna veled szóba?
ma 02:46
Hát szerintem helyes. Viszont nem rajongják körül a nők, szerintem valahogy "tarhatnak" tőle. Ezért nem tudom, hogy nekem is tartanom kéne tőle a helyessége ellenére?
Vagy működik a nők 6. érzéke. :)
De neked legyen igazad!
ma 02:55
Hogy érted ezt a 6. érzéket?
ma 02:56
És szerinted ha nem ismer lányokat, akkor ez emiatt lehet?
Ha tényleg helyes lenne és nem lenne creepy' akkor nem mennének hozzá oda a lányok? Mert most akkor valamelyik a nem helyesség vagy a creepy-ség közül fennál és csak én nem szúrom ki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!