Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem ez a viselkedés gyanús....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ez a viselkedés gyanús. Szerintetek is az?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel bár kölcsönös a vonzalom, nem lehet köztünk semmi. Ezt mindketten tudjuk, és próbáljuk ezt lezárni magunkban. Mégis ő azt mondta, hogy más hétköznapi ügyben bármikor felhívhatom és szivesen segít... Ti ezt hogy értékelnétek? Nekem úgy tünik, hogy valahol ő nem tud engem (vagy nem akar) elengedni és ebbe bújtatja bele az egészet...
2013. jan. 17. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ó, mintha én írtam volna ki a kérdést! Ugyanebben a helyzetben vagyok, legalább is ennyi alapján, amit leírtál. Kicsit nekem olyan érzésem van, mintha fényezné az önérzetét azáltal, hogy nem engedi hogy én elfelejtkezzek róla, mert neki jól esik az, hogy látja rajtam, én vonzónak tartom. Tehát fenn akarja tartani ezt az állapotot azáltal, hogy nem szakítjuk meg a kapcsolatot, de persze más nem lehet közöttünk egyéb okokból.
2013. jan. 17. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint az elsőnek. Fél évig tartotta fenn a pasi a "tüzet" azzal, hogy folyamatosan keresett, de nem lehetett köztünk semmi. Néha még most is keres, felajánlja a segítségét... Gondolom, az egojának jót tesz...
2013. jan. 17. 13:33
 3/9 ASOT ***** válasza:

Nem bújtat ő itt semmit sehova!

Ha nem háború által szakítottatok meg megcsalás, akkor attól h mint párkapcsolat nem működik a dolog, attól még lehetsz fontos neki mint mondjuk a hugicája.

2013. jan. 17. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
te irtad ki tegnap a Buszkeseg rossz tanacso? cimu kerdest is?
2013. jan. 17. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok, nálunk ez már másfél éve zajlik, a férfi nős ember, de mindig ad valami kis reményt, amitől azt érezhetném, hogy na majd most... aztán semmi... tudom, én vagyok a hülye, hogy hagyom ezt, csak félek attól, hogy mi lesz, ha teljesen kizárom az életemből.
2013. jan. 17. 13:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem én irtam ki... :)
2013. jan. 17. 13:36
 7/9 ASOT ***** válasza:

Igen ti vagytok a hülyék :)

Mert ez által benne marad az emberben valahol mélyen egy kis remény, hogy "hátha...talán...még 1x..ajj de nem jó ez, de talán.."

És ezért akik ebbe így jobban benne vannak, nehezebben vesznek észre mást és nehezebben szakadnak el és lelnek új társra. Mert ez akivel amúgy már sosem lesz semmi....már csak egy távoli "valaki"

2013. jan. 17. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:

A hiba nem csak benne van, hanem benned is. Mi a fenéért reagálsz rá, ha tudod, hogy nős és kész?

De a többi behülyített cafka se semmi... Ha tudjátok, hogy semmi nem lehet akkor minek mentek bele? Hogy utána lehessen siránkozni meg szidalmazni az illetőt? Mondjuk az se kutya amit a másik fél csinál...

Mindegy az ilyenekből érdemes inkább kimaradni.

2013. jan. 17. 13:44
 9/9 ASOT ***** válasza:
Xenophilius Jó választ adott! :)
2013. jan. 17. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!