Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abberált viselkedés-e az ha valaki kamaszkorában a szülei szeretkezésének hangjára maszturbált?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 08:26
1/10 anonim válasza:
hát egy orvost mindenképp megnéznék biztosamituti alapon
5/10 anonim válasza:
Nem aberrált,de később pszichés gondokat okozhat(nem biztos hogy okoz,de ha igen,el kell mondani a pszichiáternek)
6/10 anonim válasza:
Hát ez a tomboló hormonok következménye. Elmúlik!
7/10 Mókusgyilkos válasza:
5.: 1 pszichológussal még lett is volna esélyed..
kérdező.: nem hinném h az lenne bár én eddig azt hallottam sokszor h őt jaj de idegesíti h a szülei v épp a testvére hancúrozik. mondjuk ezt sem értem miért fáj az neki. na m1.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta több mint 15 év telt el. Közgazdász diplomával rendelkező püőr főhadnagy vagyok. Életem kiegyensúlyozott. Psychomókus csak a felvételin látott. Szexuális értelemben túlhevült kamaszkorom volt. Mottóm: sexben mindent szabad, de semmit se muszáj. Beteg!? Az eszed tokját! Azt!
2012. dec. 17. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!