Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy orosz pasi párkapcsolatban (általában) milyen?
hát jártam kettővel is.
ridegek, szívtelenek szerintem. addig aranyosak amíg minden úgy van ahogy ők akarják.
elég dominánsak, rá akarják kényszeríteni az emberre az akaratukat, manipulatívak, vérig sértenek de elérik hogy neked legyen még bűntudatod.
a szex jó velük ha az ember szereti a durvaságot és nem zavarja hogy miután a pasi elélvez, rögtön ki is ugrik az ágyból cigizni vagy telefonálni. ez elég illúzióromboló tud lenni.
az érzéseiket a világért sem mutatnák ki, kapsz valami ajándékot, ez a maximum.
nagyon kényesek a hajukra, folyamat fésülködnek (!), szexnél hozzá ne érjek... akkor örültem mikor levágatták tüsire :D
elég birtoklóak is, van bennük valami kínzási hajlam, inkább lelki síkon. ha már annyiszor semmibevettek meg megbántottak hogy úgy döntesz elég és kilépsz a dologból mindig megjelennek ahogy egy másik pasi képbe kerül.
könnyű elcsábulni mert van egy sajátos érdekes humoruk.
szeretnek magukról beszélni, várják hogy akármikor kész legyél meghallgatni a panaszkodásukat, a kis bosszúságaikat, mindent. ők lehetnek féltékenyek és féltékennyé tehetik a nőt de fordítva ez nem létezik.
akkor ridegek, elutasítóak mintha teljesen más ember állna előtted mint akit megismertél.
örökké teáznak :D
de ezek arra a kettőre vonatkoznak akikkel én voltam a többit nem tudom milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!