Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez rib@ncos viselkedés?
Figyelt kérdés
Csak úgy felmerült...mert még fiatal vagyok, de egyelőre nem vagyok híve a komoly kapcsolatoknak. Szeretek a fiúkkal flörtölni, akár csókolózni is bármelyikükkel meg "rájuk indulni", persze, nem mindenkivel, csak aki tetszik. Úgymond élvezni az életet, még nem bírnám magam elkötelezni. 18 éves vagyok amúgy, ja meg azt kihagytam, hogy szexelni nem tudok, csak ha szerelmes vagyok, vagy nagyon-nagyon szükségem van rá, szóval csakúgy nem tudnék lefeküdni pasival, aki iránt csak kis szikrát érzek. De a csók nálam nem ügy, akár egy nap 10 másik férfival sem, meg a flörtölés sem, akkor most ribinek számítok? De mondom, szex az nincs. Ti mit gondoltok? Őszintén, jöhetnek a kritikák is, természetesen az is érdekel, ja és kort, nemet kérhetek? Köszönöm!2012. nov. 26. 03:30
1/14 anonim válasza:
nem vagy az. de csak akkor nem ha velem is csókolózol :P F/21
2/14 A kérdező kommentje:
Rajtam nem múlna, mondom nálam ez nem ügy, valamiért...tudom, hogy gáz, de ez van... :$
2012. nov. 26. 03:38
3/14 anonim válasza:
Te ilyen vagy, kész...amíg nem szexelsz össze-vissza még oké. Persze, azért a csókot is mértékkel kell csinálni! Ja és komoly kapcsolatnál, ha egyszer összejönne, ne említsd, hogy ilyen vagy, mert akkor kosarat kapsz.
4/14 A kérdező kommentje:
Oké... o.O
2012. nov. 26. 03:45
5/14 anonim válasza:
ne úgy nézd hogy ribancos e a viselkedés, mert mi pasik már akkor is ribancnak tartunk egy csajt ha mi nem kapjuk meg de másik igen, és akkor is ha megkapjuk és aztán más is megkapja :)plusz csajok szemében is az vagy ha már 1-2 pasival kavarsz egy buliban, szóval akkor tök mindegy hogy olyan e a viselkedésed vagy sem, aki barátod az úgyis elfogad, aki meg nem a barátod annak meg a véleménye úgy se érdekel gondolom. arra ügyelj hogy ne kapj el semmit
7/14 anonim válasza:
Ha te örömet lelsz ebben, akkor mi a probléma? Szerintem egy laza flört, egy kis csókolózás, esetleg elkalandozó kezek miatt nem vagy rib@nc. Persze lehet más emberek erről másképpen vélekednek. Erre fel kell készülni. De végül is ez a te életed, és inkább éld úgy boldogan, hogy mások esetleg megbélyegeznek, mint az általános társadalmi vélekedés általi béklyó által megkötve boldogtalanul.
26F
8/14 anonim válasza:
Szerintem az. A csók ugyanolyan ha nem intimebb dolog mint a szex. Persze ezért a viselkedési formáért nem csak te vagy felelős. Ezt sugározza a média, ilyen ez a kor, ilyenek a barátok stb.
De ha jól érzed magad és nem vered át a pasikat akkor nincs benne semmi elítélendő.
10/14 anonim válasza:
Ha a csókot is ugyanúgy visszafognád, mint a szexet, akkor nem lennél ribi. A flört belefér... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!