Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez rib@ncos viselkedés?
Figyelt kérdés
Csak úgy felmerült...mert még fiatal vagyok, de egyelőre nem vagyok híve a komoly kapcsolatoknak. Szeretek a fiúkkal flörtölni, akár csókolózni is bármelyikükkel meg "rájuk indulni", persze, nem mindenkivel, csak aki tetszik. Úgymond élvezni az életet, még nem bírnám magam elkötelezni. 18 éves vagyok amúgy, ja meg azt kihagytam, hogy szexelni nem tudok, csak ha szerelmes vagyok, vagy nagyon-nagyon szükségem van rá, szóval csakúgy nem tudnék lefeküdni pasival, aki iránt csak kis szikrát érzek. De a csók nálam nem ügy, akár egy nap 10 másik férfival sem, meg a flörtölés sem, akkor most ribinek számítok? De mondom, szex az nincs. Ti mit gondoltok? Őszintén, jöhetnek a kritikák is, természetesen az is érdekel, ja és kort, nemet kérhetek? Köszönöm!2012. nov. 26. 03:30
12/14 anonim válasza:
Erre mondják, hogy szűzkurv@, de egy csókért visszaszívom:P
22/F
13/14 A kérdező kommentje:
Juj, utolsó kösz! XD
2012. nov. 26. 21:25
14/14 A kérdező kommentje:
Ma 8óra 06-os, nálad a pont! Azért örülök, hogy annyira nem vagyok gáz...köszi mindenkinek! :)
2012. nov. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!