Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az ágyban egy olyan férfi, aki 23 éve egyazon nővel feküdt csak le?
Köszi, annak aki észrevette, hogy mi volt a kérdés lényege és arra válaszolt. Egyáltalán nem szórakozok, komolyan gondoltam a kérdésem, mert érdekel a dolog.
Egyáltalán nem magamból indulok ki, amikor azt mondom, hogy manapság nem jellemző, hogy valaki ennyi éven keresztül egy emberrel létesít csak szexuális kapcsolatot. Az elmúlt 8 évben nekem is csak egy partnerem volt, előtte pedig még egy és ennyi. Tehát nem vagyok férfifaló, istenem, most pont egy olyan férfi tetszett meg, aki nős, hát igyekszem küzdeni az érzés ellen, de piszok nehéz ezt hatékonyan tenni úgy, ha a másik fél is vonzónak tart. Próbáljátok ki egyszer, majd megtudjátok. Nem védeni akarom maga, hiszen nincs miért, főleg nem a gondolataimért, a vágyaimért, ha már azokkal sem élhetjük ki a rejtett vágyainkat, akkor hogy? Mindegy, eltértem a témától, nem ez volt a kérdés.
"23 év alatt csak ragadt rá valami a koszon kívül"
Ezen szétröhögtem magam :D
Az a vicc, hogy még a"tisztelt kérdező"van megsértődve...
Miközben már a kérdése is sértő!
Ugyanis miért lenne az furcsa ha valaki boldog párkapcsolatban és és nem lép félre állandóan mint ahogy sugallja a média, hogy az a helyes?!
Az ilyen párra fel kell nézni és megpróbálni követni nem pedig"csodabogárként"nézni rá!
Látod az a baj, hogy megint általánosítasz...
Hidd el, hogy a világ nem olyan mint te és a környezeted.
Van erre egy Hofi-klasszikus:
Egy nő panaszkodik, hogy a társaságban lek*zzák...
Mit csináljak-kérdezi...
Máskor oda ne menj ahol ismernek!
Érted...?
Remélhetőleg igen.
Attól, hogy moderáltattál még a tények tények maradnak! Mivel vannak még olyanok akik nem ösztönlényként viselkednek, bár ahogy látom manapság már ez a "nem normális".
Mondjuk aki ezt "helyesli", támogatja az vagy állandó félrenéző, vagy még nem csalták meg.
Vajon fordított esetben mit gondolnátok?
"régen én is ilyen voltam, azután megedződtem és rájöttem, hogy sajnos ez a mai világ olyan, hogy csak a saját érdekeidet kell nézni és előtérbe helyezni, mert mások is simán elnyomnak, ha valami azon múlik."
Mintha csak én írtam volna:-D
Igazad van. Nem azért, mert helyes, amit csinálsz, vagy akarsz, de ha te lennél mondjuk a feleség, és jönne valaki a férjed életében, valszeg ő sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!