Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az ágyban egy olyan férfi, aki 23 éve egyazon nővel feküdt csak le?
Figyelt kérdés
Ennyi ideje házas, szóval csak a felesége volt neki eddig, ráadásul elég korán nősült, szóval előtte sem lehetett túl sok nő az életében. Mennyire lehet tapasztalt, jó szerető?2013. jan. 16. 13:46
12/31 A kérdező kommentje:
Ja, nem fogom magam hanyatt vágni magam neki, és nem fogok belerondítani a házasságába, ha ő nem akarja. Ez szerintem két emberen múlik, és megnyugodhattok, nem fogom megerőszakolni!
2013. jan. 16. 13:58
13/31 A kérdező kommentje:
Gerinctelen lennék, mert érdekel ez a dolog? Könyörgöm, nem tettem semmi rosszat! Persze itt a sok erkölcscsősz még csak nem is gondol soha semmi rosszra... ugyan már :-D
2013. jan. 16. 14:00
14/31 anonim válasza:
"Ja, nem fogom magam hanyatt vágni magam neki, és nem fogok belerondítani a házasságába, ha ő nem akarja."
Akkor minek ábrándozol róla, meg, hogy mit tud ha 23 év óta csak azzal az egy nővel kefélt?
Ha elég esze van biztos nem durrant alád!
15/31 anonim válasza:
próbáld ki mert úgysem tarthat vissza senki, de tudd, hogy nagy gondot veszel a nyakadba, ha jók lesztek egymásnak ... nagyon nagyot
16/31 anonim válasza:
" Könyörgöm, nem tettem semmi rosszat! Persze itt a sok erkölcscsősz még csak nem is gondol soha semmi rosszra... ugyan már :-D"
Csak készülsz rá.
17/31 A kérdező kommentje:
Nos, nem készülök rá szánt szándékkal, csak érdekel a téma, és megfontolás tárgyává tenném, ha ő kezdeményezne. De csakis akkor, én sosem fogok rámászni, sőt! Még csak nem is jelzem felé, hogy nekem tetszik, bár ha elég tapasztalt, ezt úgyis kiveszi a viselkedésemből.
2013. jan. 16. 14:06
18/31 anonim válasza:
Miért a kérdezőt bántjátok?
Már nem azért, de nem ő csalja meg a párját.
Mindenki a saját párkapcsolatáért felelős, máséért nem!
19/31 anonim válasza:
"manapság nem sűrűn találkozni olyanokkal, akiknek huzamosabb időn keresztül egy partnerük volt csak."
Ne magadból és a környezetedböl indulj ki...
Egyébként meggyőződésem, hogy a kérdező csak szórakozik...
20/31 anonim válasza:
Ja! Ezt én sem értem: a kérdés nem arról szól, hogy helyes -e nős pasival lefeküdni. Szimpla érdeklődés volt egy szituációról. Aki nem a kérdésre válaszol minek szemeteli tele a témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!