Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lehet az ágyban egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az ágyban egy olyan férfi, aki 23 éve egyazon nővel feküdt csak le?

Figyelt kérdés
Ennyi ideje házas, szóval csak a felesége volt neki eddig, ráadásul elég korán nősült, szóval előtte sem lehetett túl sok nő az életében. Mennyire lehet tapasztalt, jó szerető?
2013. jan. 16. 13:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
elég gerinctelen vagy...
2013. jan. 16. 13:57
 12/31 A kérdező kommentje:
Ja, nem fogom magam hanyatt vágni magam neki, és nem fogok belerondítani a házasságába, ha ő nem akarja. Ez szerintem két emberen múlik, és megnyugodhattok, nem fogom megerőszakolni!
2013. jan. 16. 13:58
 13/31 A kérdező kommentje:
Gerinctelen lennék, mert érdekel ez a dolog? Könyörgöm, nem tettem semmi rosszat! Persze itt a sok erkölcscsősz még csak nem is gondol soha semmi rosszra... ugyan már :-D
2013. jan. 16. 14:00
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, nem fogom magam hanyatt vágni magam neki, és nem fogok belerondítani a házasságába, ha ő nem akarja."

Akkor minek ábrándozol róla, meg, hogy mit tud ha 23 év óta csak azzal az egy nővel kefélt?

Ha elég esze van biztos nem durrant alád!

2013. jan. 16. 14:00
 15/31 anonim ***** válasza:
próbáld ki mert úgysem tarthat vissza senki, de tudd, hogy nagy gondot veszel a nyakadba, ha jók lesztek egymásnak ... nagyon nagyot
2013. jan. 16. 14:02
 16/31 anonim ***** válasza:

" Könyörgöm, nem tettem semmi rosszat! Persze itt a sok erkölcscsősz még csak nem is gondol soha semmi rosszra... ugyan már :-D"

Csak készülsz rá.

2013. jan. 16. 14:04
 17/31 A kérdező kommentje:
Nos, nem készülök rá szánt szándékkal, csak érdekel a téma, és megfontolás tárgyává tenném, ha ő kezdeményezne. De csakis akkor, én sosem fogok rámászni, sőt! Még csak nem is jelzem felé, hogy nekem tetszik, bár ha elég tapasztalt, ezt úgyis kiveszi a viselkedésemből.
2013. jan. 16. 14:06
 18/31 anonim ***** válasza:

Miért a kérdezőt bántjátok?

Már nem azért, de nem ő csalja meg a párját.

Mindenki a saját párkapcsolatáért felelős, máséért nem!

2013. jan. 16. 14:07
 19/31 anonim ***** válasza:

"manapság nem sűrűn találkozni olyanokkal, akiknek huzamosabb időn keresztül egy partnerük volt csak."

Ne magadból és a környezetedböl indulj ki...

Egyébként meggyőződésem, hogy a kérdező csak szórakozik...

2013. jan. 16. 14:08
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Ja! Ezt én sem értem: a kérdés nem arról szól, hogy helyes -e nős pasival lefeküdni. Szimpla érdeklődés volt egy szituációról. Aki nem a kérdésre válaszol minek szemeteli tele a témát?
2013. jan. 16. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!