Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez előbb olvastam itt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez előbb olvastam itt egy kérdést, és a válaszokat nézve nem férfi az ilyen ember? Leírnátok bővebben, mi a baj az ilyen férfiakkal? Én is ilyen vagyok, és most egy kicsit megijedtem magamtól

Figyelt kérdés

"Lehet ilyenre emberre férfiként tekinteni?

Ismerek egy fiút, nem rég elkezdtem egy kicsit többet érezni iránta, de furcsán viselkedik. Festeti és vasalja a haját, túl kedves, meséket néz, szereti a plüss állatokat, kisfiús arca van. 23 éves, de jóval érettebb a koránál és a kinézeténél. Az egyetlen férfias dolog benne, hogy ért a kocsikhoz és jól vezet. Nem találkoztam még ilyen emberrel. Tetszeni tetszik, de nem tartom férfiasnak a viselkedését. Ti összejönétek vele a helyemben?"

Az eredeti kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. jan. 16. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy lehet túl kedvesnek lenni??? Egyébként szerintem nem gáz, egy kicsit metroszexuális.
2013. jan. 16. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Emo,emo,emo,emo,emo...
2013. jan. 16. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
én biztos nem jönnék össze egy pasassal...esetleg barátnőnek jó lenne ;) de amúgy semmiképpen sem...egy pasi legyen már pasi...ne vasalja a haját :D :D jézus...
2013. jan. 16. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt eleg ellentmondasosnak erzem, hogy erezhetoen szamara negativumkent emeli ki a lany, hogy szereti a srac a plussallatokat, meseket nez, kedves, kisfius az arca, utana megis azt irja, hogy erettebb a koranal es kinezetenel... na, mindegy, lehet, hogy csak en ertem felre.

Amugy meg olyan vagy, amilyen vagy! Az a lenyeg, hogy olyan emberek tarsasagat keresd, akik kedvelnek es jol erzik magukat veled!

2013. jan. 16. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
ha ez igaz, nekem szerintem tetszene, kifejezetten taszítanak a férfias pasik 22L
2013. jan. 16. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Külön, külön, vagy nem feltűnő mértékben ezek a vonások nem feltétlenül gázosak. Pl. nagyon sok felnőtt ember néz néha rajzfilmet. De lehet, hogy együtt és túlzásba víve már kellemetlenek. Egy piperkőc, meserajongó pasi, akinek tele van a lakása plüssmacikkal és túl édeskés a modora nem kelt férfias benyomást.
2013. jan. 16. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább b*zis benyomást kelt.
2013. jan. 16. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem is b*zis. ._. EgyszerŰen emo. Imádom az emokat.
2013. jan. 18. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!