Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez előbb olvastam itt egy kérdést, és a válaszokat nézve nem férfi az ilyen ember? Leírnátok bővebben, mi a baj az ilyen férfiakkal? Én is ilyen vagyok, és most egy kicsit megijedtem magamtól
"Lehet ilyenre emberre férfiként tekinteni?
Ismerek egy fiút, nem rég elkezdtem egy kicsit többet érezni iránta, de furcsán viselkedik. Festeti és vasalja a haját, túl kedves, meséket néz, szereti a plüss állatokat, kisfiús arca van. 23 éves, de jóval érettebb a koránál és a kinézeténél. Az egyetlen férfias dolog benne, hogy ért a kocsikhoz és jól vezet. Nem találkoztam még ilyen emberrel. Tetszeni tetszik, de nem tartom férfiasnak a viselkedését. Ti összejönétek vele a helyemben?"
Az eredeti kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Azt eleg ellentmondasosnak erzem, hogy erezhetoen szamara negativumkent emeli ki a lany, hogy szereti a srac a plussallatokat, meseket nez, kedves, kisfius az arca, utana megis azt irja, hogy erettebb a koranal es kinezetenel... na, mindegy, lehet, hogy csak en ertem felre.
Amugy meg olyan vagy, amilyen vagy! Az a lenyeg, hogy olyan emberek tarsasagat keresd, akik kedvelnek es jol erzik magukat veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!