Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az ágyban egy olyan férfi, aki 23 éve egyazon nővel feküdt csak le?
Figyelt kérdés
Ennyi ideje házas, szóval csak a felesége volt neki eddig, ráadásul elég korán nősült, szóval előtte sem lehetett túl sok nő az életében. Mennyire lehet tapasztalt, jó szerető?2013. jan. 16. 13:46
1/31 anonim válasza:
23 év alatt csak ragadt rá valami a koszon kívül.
2/31 anonim válasza:
És mit érdekel az téged, hogy ha nős?
3/31 anonim válasza:
Lehet, hogy sok mindent kipróbáltak a nejével, szóval az is előfordulhat, hogy tapasztaltabb nálad... :D
4/31 A kérdező kommentje:
Mert most látom rajta, hogy mennyire vonzónak tart és kíváncsi vagyok, hogy vajon mire lehet képes :-D
2013. jan. 16. 13:51
5/31 anonim válasza:
Lehet. Az is kérdés, hogy a feleségével mennyire volt színes, szenvedélyes a szexuális éltük. És ha nem volt az, neki az elég volt-e, vagy többre vágyott, csak nem volt hozzá partner az asszony. Attól is függ, hogy te (ha te vagy az új kapcsolat) mit tudsz kihozni belőle.
Persze mindez csak elmélet, nem voltam még ilyen helyzetben, de kíváncsi vagyok milyen lesz, írd majd meg! :-)
6/31 anonim válasza:
"Mert most látom rajta, hogy mennyire vonzónak tart és kíváncsi vagyok, hogy vajon mire lehet képes :-D"
És ezért hanyattvágnád neki magadat, és tönkretennéd a házasságát?
7/31 anonim válasza:
Istenem...ez a kérdező is mennyire sötét. Néha annyira érdekelne, hogy"ezek"jártak(járnak)egyáltalán iskolába, vagy csak úgy vannak bele a nagyvilágba? Félelmetes...
8/31 anonim válasza:
Ezek szerint nős? T A B U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/31 anonim válasza:
Pont azért lehet! Vannak olyan dolgok, amelyeket csak hosszú, stabil kapcsolatban próbál ki az ember, olyan dolgok, amelyek felhozatalához kell, hogy a partnerek már régóta bizalmas viszonyban legyenek.
10/31 A kérdező kommentje:
Ugyan miért lenne ez sötétség? Már ne haragudj, kedves válaszoló, nyilván te már sok hasonló férfival akadtál össze, ezért nem merült föl benned a kérdés, bennem pedig igen, mert manapság nem sűrűn találkozni olyanokkal, akiknek huzamosabb időn keresztül egy partnerük volt csak.
2013. jan. 16. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!